Shiba Inu (SHIB), yükselişi devam edecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?
Shiba Inu (SHIB), yükselişi devam edecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Shiba Inu (SHIB), yükselişi devam edecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu yükselişin ardından düzeltme yapıyor. SHIB fiyatı düzeltme yaparken temel teknik göstergeler güçlü görünüyor. IntoTheBlock’tan elde edilen bilgiler ışığında, Shiba Inu fiyatı 0,000054 zirve fiyatına ulaşmasının ardından yüzde 5 oranında bir düşüş kaydetti. Ancak veriler temel olarak büyümenin devam ettiğini gösteriyor.

Piyasa verileri, Shiba’nın trendin tersine çevrilmesinde başarısız olabileceğini ve geri çekileceğini gösterirken, temel ve zincir üstü veriler ise uzun vadeli yatırımcıların sayısının artığını gösteriyor. Uzun vadeli yatırımcılara ek olarak ağ etkinliği ve kısa vadeli spekülatörler de piyasadan ayrıldı.

Bu tür koşullar sağladığında varlığın işlemlerinde spekülatif işlem hacminin olmaması nedeniyle piyasa oynaklığının düştüğünü dolayısıyla çok sayıda orta veya uzun vadeli yatırımcıların olması olumlu bir işaret olarak kabul edilir.

Shiba Inu  geçen hafta orta vadeli sahiplerinin sayısı önemli ölçüde arttı. Bir aydan daha uzun süredir token tutan sahiplerinin sayısı bir ay gibi bir süre zarfında %60’tan %77’ye yükseldi. Kısa vadeli sahiplerin sayısı da, Shiba Inu’nun tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008828 dolara ulaştıktan hemen sonra yaşadığı %50 düzeltmesinden sonra azaldı.

Ethereum balinaları Shiba Inu alıyor

Artan ara dönem sahiplerinin sayısıyla birlikte, Shiba ağı da 100.000 doları aşan işlem sayısında güçlü bir artış kaydetti. Son olarak elde edilen verilere göre 27 Kasım tarihinden bu yana Shiba, 400’den fazla büyük işlem gerçekleştirildi.

IntoTheBlock Data

Büyük işlemler genellikle piyasadaki toplam balina sayısının göstergesi olarak kabul edilir. Bu, daha önce %8 büyüyen Büyük Sahiplerin göstergesi tarafından da doğrulanıyor. Daha önce yaptığımız haberde değindiğimiz gibi Ethereum balinalarının artık birkaç hafta öncesine göre daha fazla tokene sahip olduğunu belirtmiştik.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin