featured

Kripto analisti uyardı, RUNE karmaşık sinyaller gönderiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki olumsuz hissiyat dolayısıyla keskin bir düşüş yaşayan THORChain (RUNE), bir rahatlama rallisi ile 12 Nisan tarihinden bu yana yükselişte.

RUNE, 18 Mayıs tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 22,14 dolara ulaşmıştı. Altcoin, bu tarihten beri azalan bir direnç çizgisinin altında düşüşteydi. 31 Mart’tan bu yana, çizgi üç kez reddedildi.

RUNE grafik

Haftalık zaman dilimindeki teknik göstergeler biraz da olsa yükselişe işaret ediyor. RSI, 50 endeksinin üzerinde işlem görürken artmaya devam ediyor. Bir diğer teknik gösterge olan MACD ise 0 çizgisinin üstünde ve birkaç tane daha ardışık yüksek momentum çubuğu üretti.

Bu nedenle altcoin yükseliş eğilimindeyken, bu göstergeler yükseliş eğiliminin gücünü doğrulamakta başarısız oluyor.

Sonuç olarak, fiyat azalan direnç çizgisinden çıkana kadar trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Mart ayında RUNE nasıl hareket etti

Haftalık grafiğe benzer şekilde, günlük grafikte de karmaşık sinyaller veriyor.

24 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen %300 oranındaki yukarı yönlü hareketin hemen öncesinde, hem RSI hem de MACD’de önemli yükseliş sapmaları yaşandı. Yani her ikisi de yükseliş işareti olarak kabul edildi.

Bununla birlikte, her iki gösterge de 31 Mart tarihinden bu yana düşüyor. Ayrıca, MACD’de yükseliş sapma trend çizgisi hâlâ sağlamken, RSI zaten trend çizgisinden ayrıldı.

Bu nedenle, RUNE için günlük grafikteki göstergeler oldukça karmaşık.

Altcoin için dalga sayısı analizi

Kripto para yatırımcısı @JacobEmmerton, bir yardım rallisinin ardından başka bir düşüşün gelebileceğini belirterek bir RUNE grafiği tweetledi.

En olası senaryo, yukarıda bahsedilen 24 Şubat ile 31 Mart tarihlerindeki artışının beş dalga yukarı yönlü bir hareket olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle RUNE token’ının A dalgasını tamamladığı ve şu anda A-B-C düzeltici yapısının B dalgasında olduğu görülüyor.

Dolayısıyla, mevcut yardım rallisi tamamlandıktan sonra başka bir düşüş daha meydana gelebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin