Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?
Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?

Ripple (XRP) performans rekoru: 2018 ayı piyasasında XRP fiyatına genel bakış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), vahşi piyasada benimsenme ve gelişmelere gelince çok heyecan verici bir yıl geçirdi. Fiyatlar, doğal olarak ayı piyasasının sonuçlarını yaşadı.

Ripple (XRP), ayı piyasası tarafından çok dövüldü

XRP, 2018’in başında tüm diğer kripto paralar gibi, bugüne kadar yapılan boğa tahminlerini yeniden canlandırıyordu. XRP, 2018’in ilk haftasında, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olmak için Ethereum’u yerini aldı. Kripto para, bu yılın başlarında 123 milyar dolarlık devasa bir pazara sahip olan 3,19 dolarlık bir fiyatla işlem görüyordu.

Kaynak: CoinMarketCap
Kaynak: CoinMarketCap

Fiyatlar önümüzdeki üç gün içinde büyük bir düşüş yaşadı ve bu da fiyatların yarıya inmesine neden oldu. 11 Ocak 2018 tarihinde XRP, amortismana tabi tutuldu ve 1,75 dolarlık bir fiyattan işlem görüyordu. Ayrıca kripto paranın piyasa değeri de aynı eğilimi izledi ve 66 milyar dolara düştü. Sonuç olarak, XRP fiyatı geri dönmeyi denedi. Bunun sonucunda fiyatlar 2,10 dolara ve piyasa değeri 81 milyar dolara ulaştı, fakat bu geçici oldu.

Ripple (XRP) fiyatı momentumu sağlamaya çalışıyor

Fiyatlar, Şubat ayının ilk haftasının sonunda serbest düşüşe girdi

Ayrıca fiyatlar, Şubat ayının ilk haftasının sonunda fiyatların serbest düşüşe girmesi ve 0,58 dolar seviyesine ulaşması nedeniyle kritik bir darbe aldı. XRP’nin bu noktadan sonra gördüğü tek önemli ralli, 10 Şubat’ta fiyatların 1,25 dolara ulaşmasıyla oldu. Bu noktada  XRP fiyatı, Mart ayının ortasından günümüze kadar süren sıkıcı bir trende girdi.

Fiyatlar, kripto para birimleri için tüm pazarların konsolide edilmesine neden olan 0,40 dolar ile 0,50 dolar aralığını çok yakın bir şekilde sardı. Bu yan trendde görülen tek büyük hareket, 30 Eylül 2018’de fiyatların 0,60 dolara ulaşması ve piyasa değerinin 24 milyar dolar seviyesine ulaşmasıydı.

Swift, Ripple (XRP) ve benzeri rakiplerine kendini göstermek istiyor

Ripple (XRP) ticaretinin çoğunluğu, ZB.COM Borsası’ndan geliyor

XRP, 2018’in ortalarına kadar üçüncü en büyük kripto para birimi olarak sabırla yerini korudu. Bununla birlikte, XRP’nin Ethereum’u geçtiği, ancak kısa ömürlü olduğu bir kaç zaman vardı. Ancak XRP, Eylül ayı ortalarında ETH’yi geride bıraktığında, bu XRP’nin geriye düşmeye karar verdiği son zamandı. XRP fiyatları 16 Aralık 2018 itibarıyla, 11,19 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,29 dolar seviyesinden işlem görüyordu.

XRP için ticaret hacminin çoğunluğu, XRP/BTC ticaret çifti aracılığıyla ZB.COM denilen bir borsadan geliyor. Bu borsa, genel ticaret hacmine yaklaşık 40 milyon dolar katıyor. Bu borsayı XRP/JPY ticaret çifti yoluyla 38 milyon dolar katkıda bulunan Bitbank takip ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin