XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?
XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?

Ripple ve SEC savaşı devam ediyor – işte yeni gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs, Federal Yargıç Analisa Torres’e yazdığı bir mektupta, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun blok zinciri şirketinin temel “adil bildirim” savunmalarını engellemek için beklenen hareketine yanıt verdi ve bunu “haksız” olarak nitelendirdi:

SEC’in beklenen önergesi değersizdir. Olumlu savunmaların engellenmeye çalışılması bu aşamada hoş karşılanmaz ve SEC, savunmanın başarılı olmasına izin verebilecek hiçbir gerçek veya hukuk sorunu olmadığını gösterme durumunu engelleyemez.

Mahkemeden, CEO Brad Garlinghouse’un ve kurucu ortağı Chris Larsen’in davayı reddetmesini ve SEC’in kendilerine yönelik ortak bir brifing programı belirlememesini istiyor.
Betnano
SEC, bu haksız önergesini sunmaya devam ederse, Ripple saygıyla bu Mahkemenin varsayılan brifing programını münferit davalıların reddetme hareketleriyle bağlantısız hale getirmesini talep ediyor. Çünkü birinin diğeriyle ilgisi bulunmuyor.

Ripple savunması

SEC, Ripple’ın savunmasının “yasal olarak uygunsuz” olduğunu iddia etti, çünkü henüz soruşturma sürecindeyken şirketin ihlalleri konusunda borsaları uyarmak zorunda değildi.

Ancak Ripple’ın avukatlarına göre, ajansın geçmişteki yaptırım eylemleri ve açıklamaları XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını gösterdi:

Piyasa katılımcıları, yasal dil, içtihat hukuku, diğer düzenleyicilerin önceki eylemleri ve yürütme eylemleri ve SEC ve SEC yetkililerinin XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına dair kamuya açık beyanlarına dayanarak makul bir şekilde anladılar.

Ripple, SEC’in FinCEN ile 2015 anlaşmasının şirketi menkul kıymet yasalarına uymaktan muaf tutmadığını belirtmesine rağmen, Finansal Suçları Uygulama Ağı’nın XRP’yi kripto para birimi olarak ilan ettiğini bir kez daha vurguladı.

Bu adil bildirim eksikliği, Ripple ile FinCEN ve ABD Adalet Bakanlığı arasındaki 2015 tarihli anlaşma ile daha da karmaşık hale geldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin