16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Ripple ortaklıklara doymuyor: Xendpay de RippleNet’i kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası havale şirketi Xendpay, Ripple Labs‘in havale ağı RippleNet‘i kullanan şirketler listesine katıldı.

Bu ortaklık, İngiltere merkezli şirket tarafından yeni pazarlara giriş yapmak için oyunu değiştiren bir fırsat olarak görülüyor.

Xendpay, 2012 yılında dünya çapında ucuz para transferleri sağlamak için kuruldu. Bununla birlikte, Bangladeş takası gibi bazı egzotik fiat para birimleri yerel bankalarla anlaşma yapmadıkları için firma tarafından desteklenemedi.

“Ripple zorlukları aşmamızı sağlayacak.”

Şirket şimdi 200’den fazla bankacılık ortaklığına sahip olan RippleNet ekosistemiyle bu süreci önemli ölçüde hızlandıracak.

Xendpay Ürün İnovasyonu Başkanı Bhavin Vaghela, konuyla ilgili şunları söyledi:

Önceden, her bir ortak için bir iş davası oluşturmak zorunda kalıyorduk. RippleNet bu komplikasyon ve sürtünmeyi azaltacak. Pazara daha çabuk ulaşmamızı sağlayan yerleşik bir güven faktörü var.

Temmuz ayında Şilili havale şirketi CurrencyBird, yeni para birimlerini desteklemek ve daha ucuz fiyatlar sunmak için RippleNet ile güçlerini birleştirmişti. Ripple’ın son dönemdeki en büyük ortaklığı ise kuşkusuz MoneyGram oldu.

İspanyol bankacılık devi Santander de Ripple’ın özel yazılımını kullanmaya başlayan şirketler arasında yer alıyor.

news.u.today

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin