Ripple bu belgeleri halkın gözünden uzak tutmak istiyor
Ripple bu belgeleri halkın gözünden uzak tutmak istiyor

Ripple bu belgeleri halkın gözünden uzak tutmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, yargıçtan bazı gizli belgelerini koruma altında tutmasını istedi.

Ripple, Yargıç Yargıç Sarah Netburn’den bazı belgelerini ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun mektuplarına karşılık olarak koruma altında tutmasını istedi.

Şu anda blockchain şirketini temsil eden SEC İcra Dairesi’nin eski yöneticisi Andrew Ceresney, bunların “gizli ve özel bilgiler” içerdiğini yazıyor:

Mühürlenmesi istenen belgeler, özel bir şirketin tescilli, dahili geliştirme ve pazarlama stratejilerini, analizlerini, izlenimlerini ve bugüne kadar hiç kamuoyuna açıklanmamış bir dizi hassas konuya ilişkin endişeleri yansıtıyor.

Ripple yöneticileri, SEC’in finansal bilgilerini ortaya çıkarmasını engellemek istiyor

Mühürlenmek istenen belgeler, XRP oluşturma ve dağıtma süreci hakkında bazı gizli ayrıntıları, Ripple çalışanları arasındaki dahili e-postaları, şirketin o zaman düşünülen iş stratejisinin ve kaynak geliştirme planlarının bir açıklamasını ve erken aşamadaki bir yatırımcıyla yapılan bir tartışmayı ortaya koyuyor.

Mahkeme, bu belgelerin halka açıklanması gerektiğine karar verirse, Ripple yine de bunları düzeltmek istiyor.

Blockchain şirketi SEC soruşturması sırasında 303.000 sayfalık belge üretti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin