Popüler altcoin destek noktasını kaybetti! Sırada ne var?
Popüler altcoin destek noktasını kaybetti! Sırada ne var?

Popüler altcoin destek noktasını kaybetti! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano(ADA) fiyatı 1,2 dolarlık dirençten reddedildi ve daha sonra altcoin 1 dolarlık kritik desteğin ve 50 günlük SMA’nın altına düştü. Satıcılar, Mart alt desteğine 0,78 dolardan yol açan altcoin’i baskı altına almaya devam ediyor. Bununla birlikte, bu desteğin olası bir geri dönüşü, ADA’da bir ralli başlatabilir.

Anahtar noktaları:

  • ADA fiyatı iki hafta içinde %22,5 değer kaybetti.
  • ADA 50 günlük SMA’nın altına düştü.
  • ADA kripto parasındaki gün içi işlem hacmi 444.2 milyar dolar, bu da %30’luk bir kayıp anlamına geliyor.

ADA/USDT Chart

ADA satıcıları, günlük mumlarda 1,2 dolara yakın uzun fitil oluşumları elde ettikten sonra trend kontrolünü yeniden ele geçirdi ve bu da 100 günlük SMA serpintisine neden oldu. Devam eden düşüşün ortasında, ADA fiyatları 1,20 dolar civarındaki muazzam satış baskısını kurtardıktan sonra 1 dolar seviyesinin altına düştü.

Serbest düşüş, son 12 gün içinde %22,5’lik bir düşüş ve çok önemli psikolojik bariyerin 1 dolara düşmesi anlamına geliyor. Ayrıca, satış baskısı arttıkça altcoin son zamanlarda 50 günlük SMA altında kırıldı.

ADA kripto para fiyatındaki düşüş, Mart ayı sonunda gözlemlenen V-Shaped dönüşünü baltalıyor ve 50 günlük SMA yeniden test ettikten sonra düşüşe geçiyor.

Potansiyel düşüş rallisi, altcoin’i %16,5 oranında değer kaybederek 0,85 dolara düşürebilir. Alternatif olarak, erken bir yükseliş dönüşü fiyatı 1 dolara itebilir.

Teknik Gösterge

Vorteks göstergesi: VI+ ve VI- eğimi arasındaki yaygın boşluk, piyasadaki agresif satışı gösterir.

SMA: Düşen 100 ve 200 günlük SMA, genel bir ayı trend çizgisini yansıtırken, 50 günlük SMA, kısa menzilli bir ralliyi vurguluyor. Ancak, bu EMA çizgilerinin altındaki ADA fiyat ticareti, en az dirence giden yolun aşağı doğru olduğunu gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 1 dolar ve 1,1 dolar

Destek seviyeleri: 0,85 ABD dolar ve 0,78 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin