featured

Polygon, eğlence devi Warner ile bir ortaklık başlattı! Bu gelişme, MATIC fiyatını yükseltebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde blockchain’lerden bir tanesi olan Polygon, eğlence devi Warner ile ortaklığını duyurdu.

Kullanıcılar, “Sanal Plaklar” olarak da adlandırılan ve satın alınmaya müsait dijital koleksiyon parçalarını kullanabilecekler.

Polygon, ortaklıklar ve desteklenen sektörler listesini genişletiyor. En son, NFT’ler aracılığıyla blockchain’i müzik endüstrisine taşımak için resmi bir ortaklık duyurdu. Resmi bir duyuruya göre Polygon, Warner Music ve LGND, Music NFT’lerini Web3 pazarına getirecek.

Yeni dijital koleksiyon platformu LGND Music, resmi olarak Ocak 2023’te başlayacak. Platform, Warner Music Group (WMG) etiketindeki bazı sanatçıların dünya çapındaki kalabalık hayranlarına dijital koleksiyon parçaları yayınlamasına izin verecek. Bu içerik oluşturucular, ayrıca platform aracılığıyla hayran kitleleriyle bağlantı kuracak ve onlara özel olarak derlenmiş deneyimler sunacak. Ortaklık aynı zamanda NFT’lere, kripto para birimlerine veya blockchain teknolojisine yabancı olabilecek kullanıcıları hedeflemeyi amaçladığından, yeni platform kullanıcı dostu olmayı vaat ediyor.

CEO Ryan Wyatt, Polygon’un Web3 aracılığıyla müziğin gelişimine öncülük etmek için iyi bir konumda olduğuna inanıyor. Wyatt bu konudaki düşünceleri şu sözlerle ifade etti:

Web3, müzik endüstrisini hem sanatçılar hem de hayranlar için dönüştürme gücüne sahiptir. Müziği sahiplenme ve deneyimleme biçimimiz gelişiyor. Merkezi olmayan teknolojileri ve koleksiyon ürünlerini tamamen benimseyen Polygon, LGND ve WMG arasındaki bu özel ortaklık, müzik endüstrisi için heyecan verici bir dönüm noktasını temsil ediyor. Polygon, müzik konusunda deneyimlerini genişletecek. Ayrıca Polygon, Web3’e daha fazla müziksever ve sanatçı getirecek bu yenilikçi girişime güç vermekten gurur duyuyor.

Bir Warner Music Group paylaşımına göre, LGND Music çok zincirli işlevselliğe sahip olacak ve kaynak blockchain’inden bağımsız olarak tüm koleksiyon ögelerini barındıracak. Kullanıcılar, LGND’ye özel bir oynatıcı aracılığıyla, “Sanal Plaklar” olarak da adlandırılan, satın alınmaya müsait koleksiyon parçalarını çalabilecek. Ek olarak kullanıcılar, Polygon ağı tarafından sağlanan daha hızlı işlemler ve daha düşük işlem ücretleri ile birlikte tüm bu özelliklerin keyfini çıkaracaklar.

Polygon

Şu anda ortaklar, hayranlara LGND Music’te özel deneyimler sağlamak için hangi WMG sanatçıları ile işbirliği yapacağını henüz belirlemedi. Ancak Polygon tarafından paylaşılan bir tweet, WMG şemsiyesi altındaki bir dans şirketi olan Spinnin’ Records’un LGND Music’in bir parçası olacağını belirtiyor.

Müzik ve Polygon

Blockchain’in benimsenmesi ve kullanım durumları arttıkça, müzik endüstrisindeki oyuncular yeni teknoloji yoluyla tekliflerini iyileştirmenin yeni yollarını arıyor. Ocak ayında WMG, bir konser salonu ve müzikal tema parkı oluşturmak için The Sandbox ile bir ortaklık duyurdu. Duyuru, WMG sanatçılarının The Sandbox Metaverse evreninde hayranlarla etkileşim kurabileceklerini belirtti. İşbirliği, dünya çapındaki müzikseverler için yeni bir eğlence biçimi oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda sanatçılar için de yeni bir gelir akışı sağlıyor.

Ayrıca, Metaverse ve NFT alanında popüler müzik sanatçılarının büyüyen bir listesi var. Geçen yıl Grammy ödüllü Amerikalı rapçi Eminem bir NFT koleksiyonu çıkardı.

CryptoNewsFlash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin