Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

Piyasada yaşanan düşüş son 24 saatteki kripto tasfiyesini ortaya koydu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünden bu yana kripto piyasasında istekli bir ilerleme kaydedilemedi. Bu da aşağı yönlü düşüşleri daha fazla tetikledi. Bu düşüş ve çıkışlarda ise vadeli işlemler çok etkilendi. Long/Short işlemler son 24 saat için yine tasfiye edildi.

İstihbarat firması CoinGlass’tan gelen yeni veriler, Ethereum’un (ETH) birleştirme güncellemesinin ardından piyasanın artan oynaklığı yaşadığı için son 24 saat içinde 288.22 milyon dolar değerinde dijital varlığın tasfiye edildiğini gösteriyor.

CoinGlass’a göre, satışlardan en çok Ethereum, ardından Bitcoin (BTC) etkilendi. Merge’nin tamalanmasıyla beraber Ether tarafında daha fazla satışlar görüldü. Bitcoin ise hacimsiz kalmasıyla düşüşü tetikledi.

Kripto tasfiyesi yine can yaktı

Dünyanın önde gelen akıllı sözleşme platformu, 169,64 milyon dolar değerinde kayıp gördü. Bu da piyasa değerine göre en büyük kripto varlığı olan Bitcoin’in son 24 saatte kaybettiği 38,24 milyon dolarlık değerin dört katından fazla kayıp yaşamasına neden oldu.

Piyasa istihbarat platformu Santiment’e göre, trader’lar birleşme gerçekleşmeden önce ETH’nin düşmesini beklediklerinden en büyük altcoin’in fiyatını aşağıya çekti. Santiment,

“Trader’lar, birleşmeden önce Ethereum’un düşeceğine düşündü. Bu yüzden, Long pozisyonlar tasfiyeler oldu. Salı günkü TÜFE raporunun ardından ETH fiyatları 1.565 dolara düştükten sonra, yatırımcılar, yine düşüşün esintilerini yaşadı.”

Santiment, Ethereum’un artık bir hisse kanıtı ağına geçtiği için artan oynaklık görmeye devam edeceğini söyleyerek şunları ekledi:

“Geçen yıl boyunca ETH daha az ilgi gördü ancak bu olay yakın gelecekte volatiliteyi artıracak.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin