Piyasa yaşanan olumsuz havaya rağmen ABD senatörü, kriptoyu kaçınılmaz görüyor!

Piyasa yaşanan olumsuz havaya rağmen ABD senatörü, kriptoyu kaçınılmaz görüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in serpintileriyle kripto pazarındaki kaosa rağmen, kripto destekçileri endüstrinin geleceği konusunda endişe duymuyor. Her kötü duruma rağmen destekleyiciler piyasaya olumlu bakıyor.

Sam Bankman-Fried FTX’in son dönemdeki çöküşü Beyaz Saray’ın bile dikkatini çekti. Tüm dünyada ve sadece ABD’de düzenleyici makamlar, gelişmekte olan endüstrideki bu tür serpintilerin olumsuz etkilerini yakından inceliyorlar. Bu bağlamda ABD Senatörü Bill Cassidy, kripto paranın geleceğine eninde sonunda piyasaların karar vereceğini söyledi.

Kripto para piyasaları hafta sonuna doğru toparlanırken, Bitcoin Cuma günü 17.000 $ seviyesinde kapanış yapmaya çalışıyor. 

Boğalar piyasaya yeniden girerken, lider kripto para biriminde bugünkü seansta 16.200 dolarlık son destek noktasından uzaklaştı. Ethereum da yükseldi ve 1.200 doların üzerine geri çıktı.

ABD Senatörü, Bitcoin ve türevlerini destekliyor

ABD Senatörü Bill Cassidy, son 1 haftadır devam eden kötü piyasa hakkında konuştu. Olumsuz düşüncelere aldırış etmeyen ABD Senatörü, destekleyici açıklama yaptı. Senatör,

“Kripto için bir gelecek var. Piyasalar karar verecek. Millet, altındaki bazı temelleri göz ardı ederek bu gözlere yakından girdi. Herhangi bir ticari işleme girmen gereken yol bu değil. Bu tamamen kriptoyu lekelemez.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin