Uzun vadeli Ripple fiyat tahmini: SEC gelişmesi etkili olabilir…

Piyasa durağan hareket ederken, Ripple fiyatı neden hareketli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hafta sonuna doğru ilerlerken kendine yön bulmaya çalışıyor. Boğalar, Bitcoin’de kritik 40 bin doları vermek istemiyor. Ancak bu süreç oldukça kritik ilerliyor. Bazı altcoinler hareketlense de geneli BTC’ye bağlı. Ripple ise diğerlerine nazaran daha çok baş gösteriyor. Ripple fiyatı neden bu kadar hareketli?

XRP tokenı şu an için çok şey oluyor. Ripple lehine çıkan son dava kararları, ayı piyasası koşullarına rağmen varlığı dirençli tuttu. Olumlu sonuçlar Ripple fiyatı üzerinde daha iyimser bir görüntü çizdi.

Son zamanlarda, Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, ABD SEC ile olan mahkeme savaşının “son derece iyi” sonuçlandığını söyledi. Güzel haberlerin gelmesi Ripple topluluğunu sevindiriyor. Öyle ki piyasada önemli bir Ripple yatırımcısı var.

Ripple fiyatı %5’in üzerinde arttı

XRP tokenı, mevcut piyasa fiyat düşüşü eyleminden ayrılmayı başardı. Genellikle altcoinler, Bitcoin (BTC) fiyat hareketine tepki verir. BTC, son 24 saatte %2,7 düştü ve 41.000$ fiyat seviyesinin altında işlem görüyor. Öte yandan, XRP tokenı son 24 saatte %5’in üzerinde arttı. Bu da XRP’nin 2,53 Milyar$’lık 24 saatlik işlem hacmi kazanmasını sağladı. Artış ise %51 üzerinde. Fiyat artışı, kripto parayı günün en çok kazananları listesine aldı.

Diğer yandan balinalar cüzdanlarına biraz daha XRP tokenı eklemeye de ilgi gösterdiler. WhaleAlerts’e göre, balinalar yaklaşık 45,8 milyon dolar değerinde XRP ekledi. Son zamanlarda, Ripple’ın yerel tokenı, Solana (SOL) tokenini geçerek 6. en büyük kripto para birimi oldu.

XRP davası kapanabilecek mi?

Ripple fiyatı artışının arkasındaki nedeni bulmak zor. Bununla birlikte, XRP’nin fiyatındaki artış, Ripple CEO’sunun kendilerine karşı uzun süredir devam eden davayla ilgili yaptığı son kendinden emin yorumlarla destekleniyor gibi. Garlinghouse, SEC ile yaptıkları davanın sonuçlanmak üzere olduğundan emin.

CNBC ile yaptığı görüşmede Garlinghouse, davanın beklediğinden çok daha iyi gittiğini ifade etti. Dava 15 ayı aşkın bir süredir uzatıldığı için adalet prosedürünün biraz yavaş olduğuna inanıyor. Bu davanın sadece Ripple için değil, tüm kripto endüstrisi için önemli olduğunu ifade etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin