Peter Schiff:
Peter Schiff: "Hükümetin Bitcoin'i düzenlemesi gerektiğini düşünmüyorum"

Peter Schiff: “Hükümetin Bitcoin’i düzenlemesi gerektiğini düşünmüyorum”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Euro Pacific Capital’in CEO’su ve ünlü Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff,  dünyanın önde gelen dijital para birimi hakkında Twitter’dan eleştirilerine devam ediyor.

Son söyleminde Bitcoin’in hükümet düzenlemesine ihtiyaç duymadığını belirtti. Schiff bunu şöyle açıkladı.

“Hükümetin Bitcoin’i düzenlemesi gerektiğini düşünmüyorum”

Önde gelen altın yatırımcısı, işe yarayacağına inanmadığı için hükümetlerin Bitcoin düzenlemesini uygulamasına gerek olmadığını belirtti. Bunun nedeni, Schiff’e göre, Bitcoin’e sahip olan kişilerin eninde sonunda “çok para kaybedecek olmaları”.

Schiff, Bitcoin satın alanlara veya onu bir değer deposu veya değişim aracı olarak kullanmaya çalışanlara karşı kişisel hiçbir şeyinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Elon Musk, Bitcoin destekçisi oldu

Bugün erken saatlerde, Clubhouse ses uygulamasında konuşan Tesla CEO’su “Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu” ve bir destekçisi haline geldiğini itiraf etti.

Musk, Bitcoin’in finans kurumları tarafından geniş çapta benimsenme eşiğinde olduğuna inanıyor ve sekiz yıl önce BTC satın alması gerektiğini kabul ediyor.

Cuma günü, GME “short squeeze” ardından, aralarında Robinhood’ın da bulunduğu ticaret uygulamalarının takip ettiği, GME ile ticareti kısıtlayan ve diğer hızlı yükselen hisse senetlerini basitçe satan Musk, büyük kripto topluluğu etkileyicileriyle birlikte çileden çıkardı ve Twitter’ın biyografisinde “Bitcoin” etiketini ekledi.

Bu, Bitcoin’e devasa bir ivme kazandırdı ve onu 32.000 $ bölgesinden 38.000 $ seviyesinin üzerine çıkardı. Ancak daha sonra, fiyatı 33.000 $ alanına düşüren bir düzeltme yapıldı.

Yazımız yayına hazırlanırken, Bitcoin 34.000 dolar bandında el değiştiriyor ve Musk’ın BTC destekçisi olduğunu itiraf etmesi henüz herhangi bir benzer yükselişe neden olmadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin