featured

Nusret, NFT tweetine 6 bin dolardan alıcı buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sosyal medya platformlarında paylaştığı et videolarıyla son yıllara damgasını vuran ve hali hazırda 30 milyonu aşkın takipçisi olan Nusret, Twitter hesabında paylaştığı bir videoyu Valuables üzerinden NFT ile satışa çıkardı. Videoya büyük ilgili oluşurken yaklaşık 6 bin dolar karşılığında alıcı buldu

 

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil’in haberin göre, dijital ortamda özgün eserlerin korunması için ortaya çıkan NFT token’i çılgınlığı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter CEO’su Jack Dorsey, ilk tweetini NFT ile satışa çıkarmış ve astronomik bir rakamdan satmıştı. Son olarak NFT akımına işletmeleriyle meşhur Nusret katıldı. Nusret Gökçe, yaklaşık 4 sene önce paylaştığı bir twitter videosunu yaklaşık 6 bin dolar karşılığında sattı.

 

NFT akımına Nusret de katıldı

Çok değil 2 gün önce ünlü oyuncu Bensu Soral Baş, Kobe Bryant için resmettiği bir eseri NFT ile satmıştı. Nusret de NFT çılgınlığına katılan bir diğer ünlü oldu. Tuz ekme ve et tokatlama videolarıyla ününe ün katan Nusret, 2017 senesinde paylaştığı bir twitter videosunu Valuables platformu üzerinden sattı. Yaklaşık 6 bin dolara satılan tweet,  ETH üzerinden gerçekleştirildi. 6 bin dolar yaklaşık olarak 3 ETH’ye denk geliyor.

 

Dijital ortamlarda yaratılan eserlerin koruması için piyasaya sürülen NFT token’i ilerleyen günlerde çok daha fazla popülarleşecek gibi gözüküyor. Her geçen gün ise bu satış işleminin gerçekleştirilmesi için gerekli olan platformların da sayısı artıyor. Bilinen en büyük NFT satış platformları arasında OpenSea ve Valuables var.

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin