Novogratz popüler altcoin’e ilgi duyduğunu açıkladı
Novogratz popüler altcoin’e ilgi duyduğunu açıkladı

Novogratz popüler altcoin’e ilgi duyduğunu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kripto parası ADA, piyasa sıralaması yükselmeye devam ederken ve gün geçtikçe daha başarılı olurken hayran kitlesi de artıyor.

Bazı popüler kripto yatırımcılarının buna dikkat etmesi çok büyük bir artı olabilir. Bu insanlardan biri, Galaxy Digital’in kurucusu ve kripto ekosisteminin ateşli bir destekçisi olan Mike Novogratz.

Yakın tarihli bir tweet’te Mike, oldukça dolaylı bir şekilde ifade etmesine rağmen takipçilerinden Cardano’ya kefil olmalarını istedi. Mike Novogratz’ın 200.000’den fazla Twitter takipçisi var, bu da Cardano’nun tanıtımı için büyük bir anlaşma haline geliyor.

Hoskinson Sohbet Etmekten Mutlu

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, bir zeytin dalı uzatarak milyarder yatırımcıya ADA’yı sunma fırsatını yakaladı. Charles, Mike’ın tweet’ine, milyarderle sohbet etmekten ve ağ hakkında daha fazla açıklama yapmaktan mutlu olacağını söyleyerek yanıt verdi.

Charles ile Mike arasındaki konuşmanın, Mike’ın ADA’ya büyük yatırım yapmasıyla sonuçlanması tamamen mümkün. Mike, Cardano’yu daha önce hiç takas etmediğini söylüyor. Bunun yakında değişmesi mümkün.

Mike Etkili Bir Kripto Hayranı ve Yatırımcı

Mike Novogratz, kripto para söz konusu olduğunda ciddi bir yatırımcıdır. Galaxy Digital’i 2018’de bu tek amaç için kurdu. Aynı zamanda erken bir aşamada kriptolara giren tanınmış bir Wall Street kralı.

ADA’nın fiyatı yıl başından bu yana %500’ün üzerinde artarken, büyük paralı yatırımcıların ilgisinin artması bekleniyordu.

Mike Novogratz Intrigued By Cardano As ADA Price Takes An Upswing

Ağ, son “Mary” protokol yükseltmesi ile ağ kullanıcılarını daha iyi güvenlik ve varlık yönetimi platformu için daha fazla seçeneğe maruz bırakarak sistemlerini iyileştirmek için çalışıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin