NEO fiyatında teknik göstergeler olumsuz! Yatırımcılar için çıkış vakti geldi mi?
NEO fiyatında teknik göstergeler olumsuz! Yatırımcılar için çıkış vakti geldi mi?

NEO fiyatında teknik göstergeler olumsuz! Yatırımcılar için çıkış vakti geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neo fiyat analizi, kripto para biriminin kısa bir aranın ardından tekrar düşüşe devam ettiğini ortaya koyuyor. NEO/USD bugün erken saatlerde 8,40 dolara düştü ve şu anda 8,50 dolarda işlem görüyor. Düşüş eğilimi, fiyatı dünün en yüksek seviyesi olan 8,67 dolardan aşağı çekti. 8,40 dolarlık destek şu ana kadar iyi durumda, ancak ayılar destek seviyesini tekrardan test edebilir. Ayrıca altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 24 milyon dolara yükseldi ve piyasa değeri 599 milyon dolar.

image 318

Günlük grafikte NEO fiyat hareketi: Ayılar baskıyı artırıyor

1 günlük Neo fiyat analizi, fiyatın yazı yazılırken 8,50 dolara düşmesi nedeniyle bugün yine düşüşe işaret ediyor. Bununla birlikte, boğalar için ilk savunma hattı olan 8,40 dolarda destek mevcut. Hareketli Ortalama (MA), mevcut fiyata yakın ve aynı zamanda 8,56 dolar seviyesinde duruyor. Bu, piyasa eğiliminin bir kırılma veya bozulma meydana gelmeden önce anlık olarak yatay yönde hareket edebileceğinin bir göstergesi.

image 317

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 41.97’de ve aşağı doğru eğimli, bu da satış baskısının kısa vadede piyasaya hakim olmaya devam edebileceğini gösteriyor. Diğer yandan volatilitenin artması da Neo geleceği için olumsuz bir gösterge. Bollinger bantlarının daha yüksek ve daha düşük değerleri aşağıdaki noktalara yerleştirilmiştir; üst değer 8,67 dolarda, alt değer ise 8,40 dolarda.

NEO 4 saatlik fiyat grafiği

4 saatlik Neo fiyat analizi, bugünkü işlem seansının başlangıcında fiyat kırılmasının aşağı yönlü olduğunu ve fiyatın son dört saat içinde 8,50 dolara düştüğünü gösteriyor. Ancak genel piyasa hakimiyeti ayılar lehine olduğu için herhangi bir yükseliş işareti görülmüyor.

image 316

4 saatlik grafikteki oynaklık da yüksek, ancak şimdi gösterge aşağı doğru bir kırılma yapıyor gibi görünüyor, bu da önümüzdeki saatlerde fiyat değerinde daha fazla kayıp olacağını gösteriyor. RSI, piyasadaki satış baskısına işaret eden 50.95 endeksinde aşağı yönlü bir hareket gösteriyor; ancak, eğri şu anda dik olmadığı için baskı son birkaç saat içinde düştü.

Neo fiyat analizi sonucu

Verilen günlük ve saatlik Neo fiyat analizi, bugün de düşüş hareketinin hakim olduğunu gösteriyor. Fiyat seviyeleri, kripto para biriminin piyasa değeri için önemli bir kayıp olan 8,50 dolara düştü. Boğalar son birkaç saat içinde geri dönüş yapmaya çalışsa da, bugün fiyatın düşüş yaşaması nedeniyle çabaları boşa gitti. Fiyat seviyeleri ancak destek 8,40 dolar seviyesinde tutulursa korunabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin