Solana her an yüzde 42 fırlayabilir
Solana her an yüzde 42 fırlayabilir

İnanılmaz sinyal! Önde gelen altcoin her an %42 fırlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’da oynaklık oldukça azaldı. SOL’un günlük getirileri, iki haftadır %6’nın altında. Ancak kripto para biriminin sıkıştığı aralık Solana’da yükseliş patlamasının her an gelebileceğine işaret ediyor. Yatırımcıların, SOL’un sert bir direnç bariyerine nasıl tepki verdiğine çok dikkat etmesi gerekiyor.

Solana üstel bir hamleye hazırlanıyor olabilir

Solana fiyatı, 24 Ocak ile 7 Şubat arasında kabaca %50’lik bir tırmanıştan sonra 80,76 ile 121,52 dolar arasında bir aralık oluşturdu. Bu iki seviye, son üç ayda SOL boğalarının ve ayılarının saygı duyduğu bir sınır görevi gördü.

Bir varlık bir aralığa girdiğinde, hareketleri tahmin etmek ve dolayısıyla ticaret yapmak genellikle basittir. Çoğu zaman, varlık, aralığın sınırlarından birini kırmak için daha aşağı iner ve ardından diğer tarafa geçer.

İlginç bir şekilde, SOL bu teze bağlı kaldı ve aralığı 24 Şubat’ta 80.76 dolardan aşağı indi. Ayrıca, bir sonraki ay %91 oranında artarak 122.64 $’daki yüksek aralığın üzerine saptı ve 143.64 $’da zirve belirledi.

Bu hareket etkileyici olsa da sonrasında gelen piyasa çöküşü işleri değiştirdi. SOL’un fiyatı %32 düştü ve 11 Nisan’da 101,70 dolardaki orta noktayı kırdı.

O zamandan beri SOL, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ile 100 günlük SMA arasında yatay hareket ediyor. İlginç bir şekilde, bu iki SMA, bu toparlanma sırasında bir araya geldi ve 25 Nisan itibarıyla bir yükseliş geçişine yol açtı.

Bu teknik oluşum, daha hızlı hareket eden ortalamanın yavaş hareket eden ortalamanın üzerine tırmanması anlamına geliyor. Kısa vadeli yükseliş momentumunun uzun vadeli yükseliş momentumundan daha hızlı arttığının da bir işaretidir.

Bununla birlikte, Solana’nın fiyatının, %42’lik bir ralliyi tetiklemek için, aralığın 104 $’da yer alan orta noktasını destek haline getirmesi gerekiyor. Sonrasında 145 dolardaki 200 günlük SMA’nın test edilmesi mümkün olabilir.

SOL için bu büyük yükselişi destekleyen bir diğer unsur ise zincir üstü hacim. Bu veri 3,26 milyardan 1,21 milyara düşmüştü. Bunlar genellikle konsolidasyon aşamaları sırasında bir gereklilik olarak görülür. Özellikle de patlamalara neden oldukları için.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin