Milyonlarca XRP balina tarafından borsaya aktarıldı!
Milyonlarca XRP balina tarafından borsaya aktarıldı!

Milyonlarca XRP balina tarafından borsaya aktarıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, dijital para birimi ekosisteminde bugün en çok kazanan varlıklar arasında yer alıyor. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, dijital para birimi son 24 saatte %5,3 artışla 0,4006 dolardan işlem görüyor.

XRP’nin işlem hacmi, mevcut büyüme görünümüyle orantılı ve aynı zaman dilimi içinde %15,46 arttı. Kripto analitik platformu Whale Alert tarafından elde edilen verilere göre, dijital para biriminin hacminin büyük bir kısmı artan balina etkinliklerinin bir sonucudur. Bir dizi uyarıdan birinde, yaklaşık 14.5 milyon dolar değerinde toplam 36.400.000 XRP, Bitso borsasından anonim bir cüzdana taşındı.

https://twitter.com/whale_alert/status/1625989695690637313

Borsalara ve özel cüzdanlara yönelik diğer ilgili girişler ve çıkışlar da, hedeflenen saklama satın alımlarında işaretlendi. Bitso çıkışının yanı sıra Bitstamp, işlem gören 13.9 milyon dolar değerinde toplam 35.000.000 XRP ile son 24 saatteki en yüksek ikinci girişi kaydetti.

Bir dizi satın alma, şu anda yedi günlük süre boyunca kayıplarını azaltan XRP’nin fiyatının artmasına yardımcı oldu.

Ripple ve SEC davası

Daha geniş dijital para birimi ekosistemi geçen yıl önemli bir kayıp yaşarken, iddiaya göre XRP çok daha fazla zarar gördü. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs arasındaki dava devam ederken, yatırımcı güveni sarsılmış görünüyor.

Whale Alert tarafından gözlemlenen mevcut XRP girişleri, alım ve satım faaliyetleri arasındaki dengeyi modelledi. Bununla birlikte, mevcut fiyat görünümünün sürdürülebilmesi için, satın alma ivmesinin nihayetinde satışları aşması gerekecektir.

XRP’nin mevcut fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 doların (ATH) %89 altında ve bu da ileride daha olası bir büyüme potansiyeli olduğunu gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin