Bu metaverse coin bugün %400 sıçradı! Neler oluyor?

Bu metaverse coin bugün %400 sıçradı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarları hafta boyunca yatay işlem görürken, bazı metaverse kripto paralar önemli bir fiyat artışı gördü. Bu metaverse coinlerden biri olan CryptoSword (SWD) bugün %400’ün üzerinde kazanç elde etti.

Yazı yazılırken, SWD 0.1421 dolardan işlem görüyordu. CoinMarketCap’dan alınan verilere göre, metaverse coin son 24 saatte %453 artış kaydetti ve en yüksek 0,3158 ve en düşük 0,02447 dolarlık fiyat seviyelerini gördü.

CryptoSword nedir?

Mevcut CryptoSword yükseliş trendine bakmadan önce, bilmeyenler için öncelikle CryptoSword’un ne olduğunu açıklamakta fayda var.

Özetle, CryptoSword, Binance Smart Chain üzerinde, oyuncuların oyun oynamalarına ve oynadıkça kazanmalarına olanak tanıyan Metaverse tabanlı bir Game-Fi projesidir. Yerel kripto para birimi SWD’dir.

Kılıç savaşını oynamaya başlamak için CryptoSword oyuncularının cüzdanlarında birden fazla kılıç olması gerekir. Bir kılıç, başlangıç ​​için 50 dolar+0.04 BNB’ye mâl oluyor.

Oyunda farklı stil ve seviyelerde farklı kılıçlar var. Kılıçlar arasında Efsanevi, Mitik, Sıradan, Eşsiz, Epik ve Nadir gibi seviyeler bulunuyor. Oyunda ayrıca günde bir kez sıfırlanan Rauntlar var.

Metaverse coin SWD neden yükseliyor?

Metaverse coin CryptoSword (SWD), 10 Ocak 2022’de CoinMarketCap’te listelendiğinden beri genel piyasayla beraber düşüş eğilimindeydi. Bugün ise %400’ün üzerinde bir artış kaydetti. Bu olağanüstü ralli bir gelişmenin ardından ortaya çıktı.

Bugün CryptoSword, resmi Twitter hesabından bir duyuru yayınladı. Duyuruda, V2 metaverse Savaş Modunun tamamen halka açılmaya hazır olduğundan bahsetti.

Yeni özelliklerle ilgili duyuru, kripto tüccarlarını heyecanlandırdı ve bunun sonucunda 4,3 milyon dolarlık önemli bir işlem hacmi ve 762.771 dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin