Meme coin kralı, üçüncü çeyrek sonundan önce büyük ralli yapabilecek mi?

Meme coin kralı, üçüncü çeyrek sonundan önce büyük ralli yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın iç dinamiklerinde birçok varlık harekete geçmiş durumda. Sırasıyla varlıkların kısmen ralli yaptığını görüyoruz. Özellikle de majör altcoin tayfası yukarı yönlü sağlam adımlar attığını görüyoruz.

Yatırımcıların gözü kucağı ise ilk 10 dışında yer alan varlıklarda. Bun varlıkların başında da meme coin kralı geliyor. Piyasaya göre en değerli meme varlık Dogecoin için ralli yolda olabilir. Geçen sene yaptığı ATH’den sonra bir hayli düşük seviyelerde gezen DOGE yeniden kısa süreli bir ralliye imza atabilir.

Meme coin kralı bir yıldan fazla bir süredir düşüş trendinde. Ancak, devam eden düşüşten bağımsız olarak yatırımcıları iyimser tutan belirli bir destek seviyesi bulunuyor. DOGE şu an bu desteği kaybetti. Peki şimdi ne olacak?

Meme coin kralı Dogecoin için bir sonraki durak

Mayıs 2021’de başlayan 16 aylık düşüş trendi bir türlü bozulmadı. Trend altında kalmasına rağmen DOGE, bunu başarıyla aşmayı başardı. Yani aslında, Mart ve Nisan aylarında trend üstünde kaldı.

Buna rağmen Mayıs ayında, kripto para birimi, piyasanın geri kalanıyla birlikte çöktü. DOGE, destek olarak 0.1 $ bölgesini kaybetti. Haziran ayı boyunca daha fazla çöküş, meme coin kralı için iyileşmesini daha da zorlaştırdı.

Bununla birlikte, son iki aydaki kademeli bir düşüş, DOGE’yi 0,07$’a getirdi. Dogecoin bu noktanın ötesine geçerse, daha geniş piyasa ipuçlarının tutarlı bir yükselişi desteklemesi koşuluyla yukarı doğru hareket edecektir.

Üçüncü çeyrekten umut var mı?

Üçüncü çeyrekten itibaren toparlanma bekleniyor. Çeyrek Eylül’de sona eriyor. DOGE’nin kaybettiklerini geri kazanmak için hala neredeyse iki ayı var. Meme coin kralı, Haziran’ın en düşük seviyelerinden bu yana iki ay iзinde %32.84 iyileşmede başarılı olduğu için makul olan yaklaşık %40’lık bir toparlanma işaretlemesi gerekecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin