16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

Kurumsal yönelim artıyor: Yayıncılık devinden kripto para yatırımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Berlin merkezli erken aşama bir kripto girişim şirketi olan Greenfield One, özel bir Alman çokuluslu şirketi Bertelsmann’dan yatırım aldı.

Bertelsmann, İngilizce konuşulan dünyanın en büyük kitap yayıncısı Penguin Random House ve müzik yayıncısı BMG dahil olmak üzere geniş bir portföye sahip bir medya şirketidir.

Berlin merkezli fon

Berlin merkezli fon, Alman düzenleyici Federal Mali Denetleme Kurumu (BaFin) tarafından yasal olarak düzenlendiği için eski şirketlere çekici gelebilir.

Greenfield’ın kurucularından biri olan Sebastian Blum, yaptığı açıklamada “BaFin, bizimki gibi kurumsal bir ürün için düzenleyici netlik ve güvenli bir liman sağlıyor” ifadelerini kullanıyor.

Çok sayıda blockchain yatırımı

2018 yılında Blum ve Jascha Samadi tarafından kurulan Greenfield, NEAR, Spacemesh, Arweave ve Dapper Labs dahil olmak üzere ilk fon toplamasını takiben çok sayıda blockchain yatırımı yaptı.

Firmanın portföyünde, merkezi olmayan finans uygulamalarını çalıştırabilecek birkaç akıllı sözleşme blok zinciri bulunuyor.

Daha önce şirket, her türden blok zinciri projelerinde yönetim durumu hakkında bir rapor yayınlamıştı.

Bir duyuruda, “Şimdilik, Greenfield One Web 3.0’ın temellerine yatırım yapıyor: Fon, internette temel bir varlık katmanı olarak Web 3.0 altyapısını oluşturmak için blockchain tabanlı teknolojiyi kullanan kripto ağlarına ve geliştirici ekiplerine odaklanıyor” vurgusu yapılmıştı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin