NEO Name Service anlayışı
NEO Name Service anlayışı

NEO Name Service nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO Name Service, NEO’nun Blockchain’ini kitlelere ulaştırmak için tasarlandı. Bu proje, erişilebilirlik ve kullanım kolaylığı sağlar. Hem düzenli kullanıcılar hem de geliştiricilerin keşfetmesi için avantajlar sunar.

NEO Name Service anlayışı

Ethereum’a benzer şekilde, NEO’nun artık projeyi daha keşfedilebilir kılmak için bir Name Service var. NEO’nun Blockchain’in kullanılabilirliğini geliştirmek için açık kaynaklı bir dağıtılmış isim hizmetidir. Projenin doğal akıllı ekosistemini gerçekleştirmenin ayrılmaz bir parçası olabilir. Bu gibi girişimler, ana akım temyizleri her zaman sınırlı olacak olsa da, olumlu bir etki yaratabilir.

Name Service nasıl çalışır?

Bir Name Service beklendiği gibi, verilerin okunmasını kolaylaştırır. Daha spesifik olarak, düzensiz dizelerin yerini alır ve onu insan tarafından okunabilir verilere dönüştürür. Bu, diğer şeylerin yanı sıra Blockchain cüzdan adreslerini ve akıllı sözleşme sağlamalarını içerir. Bunun yerine, bu verileri NEO uzantısına dönüştürür. Alan adlarının internette çalışmasına çok benzer, ancak bu özellikle NEO Blockchain projelerine yöneliktir.

Kullanıcılar için bu olumlu bir gelişmedir. NEO Blockchain üzerinden para göndermeyi ve talep etmenin daha kolay bir yolunu gösterir. Geliştiriciler için, uygulamalarını çok daha ulaşılabilir hale getirebilir. Bu ekosistemde yer alan mevcut dApp geliştirmesi düşünüldüğünde, NEO Name Service de gereksiz bir lüks olmayabilir.

Daha da önemlisi, NEO hız geliştirmeleri sunuyor. Takım, Blockchain’de daha hızlı işlem yapacağını iddia ediyor. NEO’nun ekosisteminin yerli sıfır işlem ücreti ile birleştiğinde, bu platformu yepyeni bir seviyeye taşıyabilir. Blockchain’e tokenlerin taşınması da çok daha kolay ve hızlı hale gelecektir ki bu da geliştiricilere büyük zaman kazandıracak. Ayrıca topluluk üyelerine NNC tokeni şeklinde sadakat ödülleri de vardır.

NNC tokeni

Bu yerel NNS tokenini not etmek ilginç. NNC olarak bilinen NEO Name Service işlemlere güç verir. Ayrıca, bu projeye ve genel ekosisteme inanan kullanıcılar için bir ödül kartıdır. Bu ödülün kullanıcılara sunulması, ilk aşamalarda NEO Name Service’in benimsenmesini teşvik etmek için tasarlandı.

Yol haritası

Bu ödül teklifi ile NNS’nin ilk ilgisi garantilenmiş gibi görünüyor. Ancak, uzun vadede momentumu sürdürmek, tamamen farklı bir konu. NEO Name Service projesinin mevcut hızda bir bütün olarak gelişmeye devam ettiğini varsayarsak, çok fazla potansiyeli var. Kitlelere ulaşmak ve onları heyecanlandırmak, ilgi çekici bir sosyal deney olduğunu kanıtlayacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin