Kripto piyasası toparlanırken DeFi coinleri parlıyor
Kripto piyasası toparlanırken DeFi coinleri parlıyor

Kripto piyasası toparlanırken DeFi coinleri parlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası, DeFi protokollerini güçlendiren kripto paralarla elde edilen güçlü kazançlarla iyileşiyor gibi görünüyor.

Merkezi olmayan finans protokollerine güç veren kripto paralar iyi bir performans gösterdi, ancak bir haftalık ağır kayıplarla sonuçlanan herkes için bir günlük kârda, herhangi bir tokenin en kötü performansı gösterdiğini söylemek zor.

Son 24 saatte Bitcoin’in fiyatı % 1,6, Ethereum’un fiyatı % 7,76 ve Polkadot % 0,76 arttı.

Defi coinleri bu hafta nasıl performans gösterdi?

DeFi coinleri iyi bir performans sergiledi. Aave % 20,88 artışla 238,1 ABD dolarına, Uniswap % 18,2 artışla 10,55 ABD dolarına, Synthetix % 12,99’a 16,08 ABD dolarına ve SushiSwap % 13,84 artışla 7,93 ABD dolarına yükseldi.

Dünün galibi olan ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 25 dolara ulaşan Chainlink, bugün 23,98 dolara düştü ve son 24 saatte yalnızca % 0,63 arttı. Chainlink, merkezi olmayan bir oracle ağına güç sağlayan bir platform.

Altcoinler, kısmen küçük piyasa değerleri nedeniyle her zaman piyasanın geri kalanından daha değişken. Ayrıca, kaderleri akıllı sözleşmelerini barındıran platform olan Ethereum’a ve tüm piyasayı sallayan piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e bağlı.

Bitcoin bu hafta zor bir düzeltme yaptı

Bitcoin korkunç bir hafta geçirdi. Kripto paranın fiyatı bu hafta başında 28.900 $ ‘a düştü ve 4 Ocak’tan beri en düşük fiyattı. Sorun, aynı Bitcoin’in iki kez harcandığı düşünülen çift harcama hatası hakkındaki (çürütülmüş) bir efsaneden kaynaklanıyor. Bu, piyasayı ürküttü ve yazılım şirketi NexTech AR Solutions’ın bu panikle 130 bitcoin veya kabaca 4 milyon dolar satmasına neden oldu.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin