Kripto balinaları, dünkü çöküşten sonra bu altcoinlere yatırım yapıyor

Kripto balinaları düşüşü fırsata çevirdi! İşte balinaların en çok satın aldığı altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ekosistemindeki en büyük kripto balinaları, önde gelen akıllı sözleşme platformunda daha fazla Ethereum ve sekiz ek altcoin satın almak için dün piyasada yaşanan düşüşü kullanıyor.

Kripto balinalarını takip eden WhaleStats’a göre, borsa dışı en büyük  bin Ethereum cüzdanı, son 24 saat içinde diğer tüm ethereum tabanlı coinlerde biriktirdiklerinden daha fazla Shiba Inu (SHIB) biriktirdi. Bu yazı yazılırken Shiba Inu (SHIB), yüzde 5 düşüş ile coin başına 0.000039 dolar fiyatla işlem görüyor.

Sıradaki kripto para Basic Attention Token, Balinaların yatırım yaptığı diğer bir kripto para ise Brave tarayıcı ekosisteminin yerel varlığı olan Basic Attention Token (BAT) oldu. Brave, platforma entegre bir kripto cüzdan yayınladıktan sonra altcoin yüzde 37 arttı. Basic Attention Token şu anda 1,62 dolardan işlem görüyor.

Son 24 saatte Ethereum tabanlı kripto balinaları arasında yatırım alan üçüncü en büyük Ethereum tabanlı altcoin, ABD dolarına sabit olması için tasarlanmış bir stabilcoin olan USD Coin (USDC) oldu.

(NFT) platformu Enjin Coin (ENJ) ve sosyal spor tokenı Chiliz (CHZ), en çok satın alınan Ethereum tabanlı kripto paralar listesinde sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor.

Listede altıncı sırada Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) için bir şaka coin rakibi olarak çıkan ve Elon Musk’dan ilham alan Dogelon Mars (ELON) yer alıyor.

Oyun ve metaverse tokenı Decentraland (MANA) yedi numarada gelirken, NFT alan bağlama platformunun yönetişim tokenı olan Ethereum Name Service (ENS) sekizinci sırada yer alarak listeyi tamamlıyor.

Kripto balinaları en çok Ethereum biriktiriyorlar

Söz konusu 1.000 kripto balinasının genel altcoin varlıklarına bakıldığında, Ethereum’u (ETH) diğer tüm tokenlerin üzerinde biriktiriyorlar. Bunu Shiba Inu (SHIB) ve kripto değişim tokenları FTX Token (FTT) ve Crypto.com Coin (CRO) takip ediyor. Skybridge CEO’suna göre şu an kripto para almanın tam zamanı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin