Kin Vakfı, geliştirici programına üç milyon dolar aktarıyor
Kin Vakfı, geliştirici programına üç milyon dolar aktarıyor

Kin Vakfı, geliştirici programına üç milyon dolar aktarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kin’nin kripto para birimini yöneten ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Kin Vakfı, bir teşvik programının başlatıldığını duyurdu. Program, seçilen 25 katılımcıya, Kin ekosistemi etrafında dApp’lar inşa etmek için toplam 3 milyon dolar teklif edecek.

Kin Vakfı geliştirici programı neyi hedefliyor?

Kin geliştirici programının ana hedefinin kullanımı teşvik etmek olduğu belirtilirken Kin, birçok geliştirici ekibe 3 milyon vermeye hazırlanıyor. Seçilen geliştiriciler, uygulamalarında Kin tokeni için ilgili kullanım durumlarını başarılı bir şekilde oluşturmalı, ekosistemi çeşitlendirmeye ve genişletmeye yardımcı olmalılar.

Lansman etkinliği hakkında yorum yapan Kik ve Kin Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Ted Livingston şu açıklamalarda bulundu:

Bugüne kadar geliştiriciler, ana akım uygulamalara ve platformlara kolayca entegre edilebilen, tüketiciye hazır bir kripto para birimine erişemediler. Kin geliştirici programı bu kolaylığı ve aynı zamanda geliştiricilerin Kin ile doğal bir etkileşim yaratmalarını maddi olarak teşvik ediyor. Bu durum aynı zamanda, dünyada en çok kullanılan kripto para birimi olma hedefimize yaklaşmamızı sağlıyor.

Finansal destek ve iş rehberliği paketi

Vakıf, Kin’e ilişkin diğer kılavuz rehberlik programları, hızlı başlangıç ​​kılavuzları ve eksiksiz destek belgeleri ile birlikte Kin ekosistem geliştirme kiti (SDK) gibi seçilmiş araçlarla da bu geliştirici programı pekiştirecek.

Kin vakfı, 11 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında program başvurularını inceleyecek ve yetenekleri keşfetmek için sanal bir eğitim toplantısı düzenleyecek. Onaylanan başvurular, 50 milyon Kin tokeni ve 15.000 dolarlık ödeme alacak.

İkinci aşama katılımcının, 1 Ocak 2019’a kadar 100 milyon Kin tokeni ve 15.000 dolarlık ikinci ödemenin kilidini açmak için 10.000 aylık aktif cüzdan hedefini yakalamasını gerektiriyor .

Üçüncü ve son ödeme aşaması 250.000 Kin tokeni ve 25.000 dolar olarak belirlendi. Belirlenen miktar, 1 Nisan 2019’da başarılı katılımcıların, 50.000 kişilik bir başka önemli kilometre taşına erişmesi halinde ödenecek.

Kin bu noktaya nasıl geldi?

Kin tokenleri Eylül 2017’de Kik haberleşme uygulaması tarafından düzenlenen bir ICO etkinliği sırasında başlatıldı ve 117 ülkeden 10,026 kişiden 100 milyon dolar kazandı. Kik tarafından bir ICO bağış toplama etkinliği düzenlendi ve Wall Street Journal tarafından bildirildiği gibi etkinliğin, mesajlaşma uygulamasının daha büyük sosyal medya ağları ile rekabet ederken karşılaştığı zorluklara bir cevap niteliğinde olduğu açıklandı.

Ardından ICO, Kin sınırları içinde değişimin bir aracı olarak hareket etmeye başladı. Kik kullanarak, kullanıcılar çıkartmalar, özel emoji demetleri veya oyun uygulamaları gibi farklı dijital hizmetler için Kin tokeni kullanabiliyorlar.

Kik, Facebook , Instagram veya Snapchat gibi sosyal medya dünyasında daha iyi konumlanmış diğer pazar yarışmacılarına karşı rekabet üstünlüğü sağlamak için günümüzde çok popüler iki kavram olan sosyal medya ve kripto parayı bir şekilde birleştirmeyi amaçlıyor.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin