Kasım ayında Tether liderliğindeki stabilcoin hacmi rekora yaklaştı
Kasım ayında Tether liderliğindeki stabilcoin hacmi rekora yaklaştı

Kasım ayında Tether liderliğindeki stabilcoin hacmi rekora yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağ verilerinin ortaya koyduğu bazı kritik bilgilere göre geride bıraktığımız kasım ayı, özellikle stabilcoin aktivitesi adına dikkate değer bir aydı.

The Block Research tarafından toplanan verilere göre, ayarlanmış zincir üstü stabilcoin hacmi için toplam miktar k.asım ayında 139,21 milyar dolara ulaştı. Söz konusu veri eylül ayında kaydedilen tüm zamanlar zirvesinin 6 milyar dolar altında.

Tether (USDT), kasım ayı hacminde %77 ile aslan payını oluşturdu. Popüler kripto para birimini USDC (%16,8) ve Binance USD (%4,5) izledi.

Eylül ayında stabilcoin hacminde neler yaşanmıştı?

Eylül ayında kaydedilen tüm zamanlar zirvesi ile ilgili, raporda şu ifadeler yer alıyordu:

  • Ekonomik verim için önemli bir gösterge olan olan toplam ayarlanmış zincir içi hacim, eylül ayında %18,4 artışla 148 milyar dolara ulaştı.
  • Kripto para alım satım hacimleri eylül ayında %11,4 düşüş gördü.
  • Ethereum’daki işlem ücretleri önemli ölçüde arttı ve  tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ekonomik iş hacminin bir göstergesi olan toplam ayarlanmış zincir içi hacim, eylül ayında %18,4 artış göstererek 31 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Artış, öncelikle Ethereum’un zincir üzerindeki hacimlerinin sonucuydu. Bitcoin’in zincir içi hacmi %4 düşerken (80,9 milyar dolardan 77,7 milyar dolara) Ethereum ise %60,1 arttı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin