Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları
Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları "paramparça" ediyor!

Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları “paramparça” ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Almanya’nın en büyük ikinci borsası, yerel kripto uygulaması Bison’da 1,2 milyar dolarlık bir hacme ulaştı. Başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto paranın ticareti yapılabilen uygulamada komisyon alınmıyor.

Komisyonsuz Bitcoin ticaret uygulaması rekorları paramparça ediyor

ABD Robinhood hisse senedi alım satım modeline benzer şekilde, Almanya’nın en büyük ikinci borsasının Bison uygulaması, Bitcoin trader’ları için herhangi bir ücret veya komisyon talep etmiyor. Bunun yerine uygulama, satın alma ve satma fiyatları arasındaki farklardan kâr elde etmeye çalışıyor.

Almanya’nın NASDAQ borsasına muadili olan Börse Stuttgart, hisse senedi traderlarına kripto piyasalarına erişim sunmak için Bison uygulamasını 2018 yılında başlattı.

Bugün Bison, 2020’deki ticaret hacminin 1 milyar avroyu geçtiğini duyurdu.

Kullanıcı tabanı artıyor, en büyük coin’ler destekleniyor

Günlük hacimler birkaç defa 42,3 milyon doları aşarken aktif kullanıcılar da %180 artışla 206.000’e yükseldi. Bison şu anda BTC, ETH, LTC, BCH ve XRP ticaretini destekliyor.

Bison geliştiricisi Sowa Labs GmbH’nin CEO’su Illi Spankowski, kullanıcı sayısı ve ticaret hacimlerindeki artışların beklentileri “çok aştığını” belirtti. Kullanıcılar, Bison’un kullandığı ücretsiz modelin yanı sıra saygın bir borsaya olan bağlantıdan da etkileniyor.

Börse Stuttgart, yılın başlarında kullanıcıların BTC, ETH, LTC ve ETH dahil olmak üzere kripto-euro çiftlerinde işlem yapmalarına izin veren bir kripto borsası başlattı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin