Heyecanlandıran açıklama: ABD'nin en büyük yatırım bankası Bitcoin hamlesi yapabilir!
Heyecanlandıran açıklama: ABD'nin en büyük yatırım bankası Bitcoin hamlesi yapabilir!

JP Morgan uzmanları yatırımcılarını uyardı: Bitcoin, 2017 yükseliş ve düşüş desenini yineledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JP Morgan’ın ekibi mevcut Bitcoin fiyat modelini analiz etti ve grafiklerin 2017 sonunda elde ettiği BTC yolunu yansıttığını söyledi.

Bitcoin ATH yolunda

Bloomberg, Cuma günü, aralarında Nikolaos Panigirtsoglu’da olan JP Morgan analistlerinin müşterilere, Bitcoin fiyatının şu anda 2017’de olduğu gibi tekrar harekete geçtiğini bildirdiğini söyledi. Müşterilere gönderilen notta bu hareketin 20.000 dolara giden büyük artışla aynı olduğunu ancak sonrasında piyasanın çöktüğü için dikkatli olmaları gerektiğini yazdı.  

JP Morgan’a göre Bitcoin bir balon

Analizler, büyük kripto paranın “gerçek değerinin” önünde yükseldiğini, bu nedenle iki yıl önce Bitcoin fiyatının 19.000 doların üzerinde bir ATH’ye yükselmesiyle benzer bir artış tekrar ettiğini gösteriyor.

Bu sonuçlar, JP Morgan’ın analitik ekibinin Bitcoin’i bir meta olarak ele almasından ve hesaplama gücü, elektrik faturalarının maliyeti ve donanımın verimliliği dikkate alınarak üretim maliyetini hesaplamasıyla sağlandı. Analistler konu hakkında görüşlerini şöyle dile getirdi:

Geçtiğimiz birkaç gün boyunca, gerçek fiyat marjinal maliyet üzerinden keskin bir şekilde hareket etti. Gerçek ve içsel değerler arasındaki bu sapma, 2017 yılının sonlarında yükselen bazı ekolarını taşıyor ve bu tutarsızlık, çoğunlukla gerçek fiyatlardaki düşüşle sonlandı.

Aralık 2017’de, Bitcoin’in fiyatı hızla 19.000 doları geçmeyi başardı ve ardından aniden düştü, bu yılın Nisan ayında 8.000 dolara ulaşana da kadar düşmeye devam etti.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin