Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto pazarı özeti: Kripto paralar yeni haftaya nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu yeniden 250 milyar doların üzerine çıkan piyasa toplam sermayesi, 20 Mayıs haftanın ilk günü itibarıyla 245 milyar dolar seviyesinde seyrediyor. Coinmarketcap verilerine göre son 24 saatlik ortalama işlem hacminin ise 81 milyar dolar seviyesinde seyrettiğini gözlemliyoruz.

Piyasadaki Pazar payı yüzde 57’ye gerileyen Bitcoin’in (BTC), hafta sonu giren fonların etkisi ile yeniden 8.000 dolar seviyesine yöneldiği görülüyor. Dünkü fiyat hareketlerinde 8.200 dolar seviyesine kadar yükselen Bitcoin, bu seviyede tutunamayarak haftaya 7.900 dolar bandında devam ediyor.

İlk 20 kripto parada ise son 24 saatte ufak çaplı düşüşler görülüyor. Piyasanın sermaye büyüklüğüne göre 13. Kripto parası DASH’in (DASH) ise tüm büyük kripto paraların aksine yüzde 10 üzerinde artış kaydetmesi oldukça dikkat çekici.

20 Mayıs ilk 10 kripto para destek direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketlerine göre ilk 10 kripto paranın gün içi destek, pivot ve direnç seviyelerini şu şekilde belirledik:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin