John McAfee vergi kaçırma suçlamasıyla İspanya’da tutuklandı
John McAfee vergi kaçırma suçlamasıyla İspanya’da tutuklandı

John McAfee’den yine çok konuşulacak bir Bitcoin yorumu geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sektörün sansasyonel ismi John McAfee, BTC‘yi eleştirdi. Bitcoin için “gerçek shitcoin” ifadesini kullanan McAfee’ye tepkiler gecikmedi.

McAfee Bitcoin için, “diğer kripto para birimlerinin en önemli özellikleri olan güvenlik, DApp’ler ve akıllı sözleşmelerle ilgili temel özelliklere sahip olmayan ‘eski’ bir teknoloji” olduğunu söyledi.

Bu McAfee’nin BTC hakkında yaptığı ilk olumsuz yorum değil. Bu ayın başlarında McAfee şu ifadeleri kullanmıştı:

BTC ilk olabilir ama bugün sadece eski bir teknolojiden ibaret. Yeni Blockchain’lerin gizliliği, akıllı sözleşmeleri, dağıtık uygulamaları ve daha fazlası var.

McAfee, Bitcoin için çelişkili ifadeler kullanıyor

McAfee’nin bu sözlerinin ardından kripto endüstrisinden tepkiler gecikmedi. Hatrı sayılır bir kesim, McAfee’ye daha önce yaptığı 1 milyon dolarlık BTC tahminini hatırlattı.

Forbes ile yaptığı bir röportajda kripto uzmanı, Bitcoin’in 2020’nin sonuna kadar sınırlı arz sebebiyle 1 milyon dolarlık bir değere ulaşacağını idda etmişti.

Sektörün çılgın ismi, görünüşe göre artık Bitcoin ile ilgili aynı fikirleri paylaşmıyor. McAfee’nin artık bir altcoin savunucusu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz zira kendisi Docademic ve Apollo Monero gibi birkaç olumlu açıklamada bulunmuştu.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin