Jimmy Song: “Yeni geliştiriciler, açık kaynaklı projelere odaklanmak zorundalar.”
Jimmy Song: “Yeni geliştiriciler, açık kaynaklı projelere odaklanmak zorundalar.”

Jimmy Song: “EOS bir aldatmaca.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir eğitimci ve Bitcoin geliştiricisi olan Jimmy Song, Crypto Insider ile yapılan son röportajda, kripto para birimi alanındaki genç geliştiriciler ve yeni neslin odaklanacağı projeler hakkında konuştu. Ayrıca EOS platformu ve yeni geliştiricileri cezbeden diğer ilginç projeler hakkında da bilgi verdi.

Jimmy Song: “Yeni geliştiriciler, açık kaynaklı projelere odaklanmak zorundalar.”

Song “EOS bir aldatmaca” diyerek söze başladı ve EOS platformu üzerinde çalışmanın yeni geliştiricilere fayda sağlayamayacağını düşünüyor. Song, yeni geliştiricilerin, kripto ekosistemi hakkında bilgi edinme şansı veren açık kaynaklı projelere odaklanmak zorunda olduklarını söyledi. Ayrıca Song, bu tür açık kaynak projelerinin çok fazla deneyime sahip olduğunu ve bilgilerini paylaşabilecek inanılmaz derecede nadir insanlarla birlikte olma şansı verdiğini söyleyerek konuşmasına şunları ekliyor:

Sizi işe alacak birisini bulmak zor değil ve çoğu kez size çok fazla para kazandıracak bir iş olacak. Ancak ICO projelerinin çoğu sizi tatmin edecek bir gelişime ve geliştiricilere sahip olmayacak.

“EOS önümüzdeki beş yıl içinde korkunç bir çöplüğe dönecek.”

Song’a göre, bu genç geliştiricilerin, çalışmak istedikleri platformu net bir şekilde anlamaları önemliydi. Çünkü EOS ona göre, “önümüzdeki beş yıl içinde korkunç bir çöplüğe dönecek” bir projeye. Song açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence çoğu insan öğrenmek, daha iyi olmak ve piyasa fırsatlarının ne olduğunu görmek için daha çok gayret gösterecek. Bu durum, bazı Bitcoin şirketlerinde giriş düzeyinde bir iş almayı gerektirebilir veya yeni bir açık kaynak projesi oluşturabilir.

Song ayrıca, genç bir geliştirici olsaydı, kripto para birimi alanına giren, EOS ya da ICO’lar gibi projelere kesinlikle bulaşmayacağını ve Bitcoin gibi katkı sağlayabileceği bir projeye katılacağını söyleyerek açıklamalarına şunları ekliyor:

Genç olmanın güzel tarafı, dünya senin istiridyen, değil mi? Çok fazla fırsat var.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin