Japon devi SBI ile SIX bir araya geliyor: Yepyeni bir kripto platformu yolda!
Japon devi SBI ile SIX bir araya geliyor: Yepyeni bir kripto platformu yolda!

Japon devi SBI ile SIX bir araya geliyor: Yepyeni bir kripto platformu yolda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japon devi SBI ve SIX Swiss Exchange’in dijital varlık kolları, yeni bir ortak kripto girişimi başlatıyor. İkili yeni girişim aracılığıyla hem SBI hem de SIX’in teknolojilerini ve pazar uzmanlığını kullanan düzenlenmiş kurumsal müşterileri hedef alacak.

Kurumsal müşteriler hedefleniyor

Japon finans devi SBI Group ve İsviçre’nin ana borsası SIX Swiss Exchange, Avrupa ve Asya arasında kurumsal bağlantılar kurmak için yeni bir kripto para birimi ile ilgili platform için bir araya gelecek.

Resmi bir duyuruya göre, her iki şirketin dijital varlıkla ilgili kolları SIX Digital Exchange (SDX) ve SBI Digital Asset Holdings, yeni projeyi oluşturmak için iş birliği yapacak. Hem SBI hem de SIX’ten teknolojileri ve pazar uzmanlığını kullanan düzenlenmiş kurumsal müşterilerin hedefleneceği belirtiliyor.

Bu şekilde kullanıcılar, dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin verilmesi, listelenmesi, ticareti, CSD altyapısı ve muhafazası dahil olmak üzere kurumsal düzeyde hizmet alabilecekler. Ortak girişim, Singapur’da yeni dijital platformu başlatacak.

Yeni kripto platformu 2022 yılında geliyor

Beklentiler, platformun 2022 yılına kadar piyasaya çıkması ve şehir devletinin birincil mali düzenleyicisi olarak hareket eden Singapur Para Otoritesinin düzenleyici onayına tabi olması yönünde.

SBI Group CEO’su ve SBI Digital Asset Holdings’in başkanı Yoshitaka Kitao, karşılıklı ortak girişimin dijital varlıkların yaygın kurumsal olarak benimsenmesi için gerekli küresel altyapıyı oluşturmaya yönelik önemli bir adım olduğunu söyledi.

Kitao, “SDX’in İsviçre’deki gücü ve Osaka’da planladığımız dijital değişimimizle birlikte, bu girişim Avrupa ve Asya arasında güçlü bir kurumsal koridor oluşturacak.” dedi.

SIX Digital Exchange başkanı Thomas Zeeb’e göre SBI Group, Asya’daki güçlü konumlarını ve büyüyen kurumsal dijital varlık pazarlarına olan bağlılıklarını göz önünde bulunduran İsviçre şirketinin “doğal ortağı” konumunda.

Zeeb ekledi:

Hem İsviçre hem de İspanya’da bir finansal piyasa altyapısının operatörü olarak SIX, kurumsal sermaye piyasalarına güvenilir ve güvenli yetenekler sunma konusunda önemli deneyime sahiptir ve Asya’daki SBI ile ortaklığımıza SIX’in en iyilerini getirmeyi umuyoruz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin