iTrustCapital, Cardano (ADA) kripto para birimi için destek ekledi
iTrustCapital, Cardano (ADA) kripto para birimi için destek ekledi

iTrustCapital, Cardano (ADA) kripto para birimi için destek ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendi kendini yöneten bir kripto para birimi IRA sağlayıcısı olan iTrustCapital, artık emeklilik hesaplarına Cardano’ya (ADA) yatırım yapmaya izin verdiğini duyurdu.

Roth IRA’nız aracılığıyla kripto para yatırmanın temel avantajı, kripto ticareti yaparken herhangi bir vergi ödememe yeteneğidir. iTrustCapital’in müşterilerinden yüzde 1 işlem ücreti alınır. Üstelik 29.95 $’lık sabit bir aylık servis ücreti de ödemeleri gerekiyor.

Cardano, tam merkeziyetsizliğe ulaşarak tarihi başarıya ulaştı

Cardano dışında iTrust Capital, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar, Polkadot, EOS ve diğer kripto para birimleri de sunuyor. Çeşitlendirme amacıyla altın piyasalarına da erişim sağlıyor.

Cardano, bu boğa koşusu sırasında en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıktı. ADA 14 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin