Işıklar Coin
Işıklar Coin

Işıklar Coin (ISIKC) – İkinci arzın bitimine kalan süre 16 gün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Işıklar Coin (ISIKC) token satışının detayları

Işıklar Coin şu anda piyasada 70-80 sent aralığında işlem görüyor. Ancak çok büyük bir indirim yaptılar ve Yalnızca 10 milyon adet piyasaya sürülen ISIKC yarı fiyatına satışta. Buraya tıklayarak 40 sente ISIKC satın almanız mümkün. Işık Coin’lerinizi satışlar sona erdikten yalnızca 1 ay sonra elde edebileceksiniz.

Satış sürecine dair KAP bildirimini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Işıklar Holding kripto para sektöründe

İnşaat malzemeleri sektöründe 50 yılı deviren köklü geçmişiyle segmentinde her daim zirveye oynayan Işıklar Holding, kripto para sektörüne adım attı. Üretim, dağıtım ve yönetim alanlarında son derece profesyonel bir çizgi çizen kuruluş çıkaracağı kripto paraya Işıklar Coin adını verdi. Holding yepyeni bir müşteri sadakat programıyla her zaman olduğu gibi yine zirveyi hedefliyor.

Şu anda halka açık satış sürecindeki Işıklar Coin, piyasadakinin yarı fiyatına ve 10 milyon adet tokenle sınırlı olarak satışta. Buraya tıklayarak 40 sente ISIKC satın alabileceğiniz resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.

Öncelikle Işıklar Coin’in piyasadaki diğer sadakat programları ve kripto paralardan farklı olarak, sorunlara çözüm üreten bir misyona sahip olduğunu belirtelim. Şeffaf bir biçimde sektörün sorunlarını ele alan holding bunlara nokta atışı çözümler üretmek adına kuvvetli ortaklıklar kurmuş durumda. Yeniliği her daim yücelten Işıklar Holding, bu yepyeni projeyi geleceğin teknolojisi olan Blockchain’in üzerine kuruyor.

Gelin, sorularla Işıklar Coin’i inceleyelim.

Işıklar Coin nedir?

Işıklar Coin (ISIKC), Blockchain’de güvenli, tartışılmaz işlemler oluşturmak için Akıllı Sözleşmeler kullanan merkezi olmayan bir müşteri sadakat programıdır. Bu coin, gücünü inşaat malzemeleri sektöründe 50 yılı deviren, profesyonel kadrosuyla segmentinin zirvesinde bulunan Işıklar Holding’den alıyor.

Bu kadar uzun süre sektörünün zirvesinde kalan ve başarısı sınırları aşan bir şirketin en önemli avantajları; üretim, dağıtım veya yönetimde her zaman en son yeniliklere güvenmesi ve bunlara ayak uydurmasıdır.

Bu nedenle holding, yıllardır süren ortaklıklarının ve yeni yol arkadaşlarının da desteğini arkasına alarak evrensel bir müşteri sadakat programı oluşturmak adına ISIKC’yi piyasaya sürüyor.

ISIKC platformunda sahip olduğunuz token miktarına bağlı olarak, Işıklar Holding fabrikalarında üretilen malzemelerde kullanabileceğiniz indirim seviyeleri de bulunuyor.

Bu program hangi sorunlara eğiliyor?

Ticaret sektöründe bir tüketicinin veya bir perakendecinin sadakat programlarına kaydolması genellikle hızlı ve kolaydır. Ama buradaki en önemli nokta, müşterilerin markanın sadık birer savunucusu haline gelmeleridir. Yani müşteriler markaya duygusal bağ hissediyorsa işte o zaman başarıya ulaşılmış demektir.

Geleneksel sadakat programları bu hedefe ulaşma yolunda birtakım problemlerle karşımıza çıkıyor. ISIKC ise tüm bu sorunlara oldukça basit ve etkili çözümler getiriyor.

1- Düşük geri ödeme oranları

Piyasada onlarca sadakat programı var ancak çoğu öyle karmaşık ki, bir yerden sonra kullanılamaz hale geliyorlar ve puanlarınız yanıyor. Anketler, ortalama bir Amerikalının 7 sadakat programına üye olduğunu ancak %30’unun asla tek bir puan bile kullanmadığını gösteriyor.

Puanların kullanılmaması da sadakat programının başarısızlıkla sonuçlanmasına sebep oluyor.

2- Yüksek maliyetler

Büyük mağazalara ve başarılı e-ticaret kuruluşlarına baktığımızda, üçüncü taraf entegrasyonları ile müşteri sadakat programlarının çözümlerini işlemeye başlamak adına yüksel maliyetlerle boğuştuklarını görüyoruz. Kurumsal düzeyde çözümler ayda 2 ila 15 bin dolar arasında değişebiliyor. Dolayısıyla ödül programları ne şirketlere ne de uygulayan mağazalara yeterli kâr bırakamıyor. Bu yüzden bu tarz programların sürdürülebilirliği sekteye uğruyor.

3- Mevcut programların müşterilerin lehine değil, şirket lehine olması

Günümüzün sadakat programları, tüketici yerine bunları sağlayan şirketin lehine olma eğiliminde. Örneğin, müşteriler ödülleri almak için ihtiyaç duymadıkları satın alma işlemleri yapmak zorunda kalıyor. Bu da markaya bağlılık hissetmeleri yerine uzaklaşmalarına sebep oluyor.

Araştırmalar, Y kuşağına mensup tüketicilerin %33’ünün, çok fazla kart taşımaya sebep oldukları için ödül programlarından hoşlanmadığını gösteriyor. Bağlılık programınız tüketicilerinizle olumlu bir ilişki geliştirmiyorsa bunun elbette hiçbir anlamı kalmıyor.

4- Güvenlik endişeleri

Çoğu tüketici sadakat programlarına kayıt olduklarında verilerinin üçüncü taraflarla kolaylıkla paylaşılmasından kaygı duyuyor.

Peki doğrudan kullanıcıları ilgilendiren hangi sorunları ele alıyorlar?

Dolandırıcılıklar, güven sorunları, kayıt ücretleri, geciken ödemeler gibi pek çok problem, ISIKC ile nokta atışı çözümlere kavuşuyor.

• Dolandırıcılık

Blockchain teknolojisini ve Akıllı Sözleşmeleri kullanarak, tamamen ortadan kaldırmasa bile, dolandırıcılıkları büyük ölçüde azaltabiliyorlar.

• Güven

Güven sorunu, Blockchain teknolojisi ve Akıllı Sözleşmeler kullanılarak çözülebiliyor. Başarılı bir görev tamamlama, Akıllı Sözleşmenin yürütülmesini tetikler ve aracıya ihtiyaç duymadan satıcıya para aktarılmasını sağlıyor.

• Kayıt ücretleri

AffiliateCoin’de kayıt ücreti ve aylık abonelik ücreti yok. Bu da giriş engelini azaltıyor ve daha birçok satıcının satış ortaklığı pazarlamasını kullanmasına izin veriyor.

• Geciken ödemeler

Akıllı sözleşmelerin kullanımı bu sorunu ortadan kaldırıyor zira ödemeler otomatik hale geliyor ve her işlem tartışmasız bir şekilde Blockchain’in halka açık defterinde saklanıyor.

• Bozuk teklifler ve kupon kodları

Akıllı Sözleşmeleri kullanarak indirim kodlarının her daim aktif olmasını sağlayabiliyorlar ve yalnızca Blockchain’de tanımlandığı gibi yetkili kullanıcılara komisyon veriyorlar.

• Benzersiz kodlar

Satıcıya verilen benzersiz indirim kodları Blockchain’de saklanıyor ve akıllı sözleşmenin bir parçası olarak doğrulanıyor. Bu da ödülün yalnızca hedeflenen satıcıya verilebileceği anlamını taşıyor.

• Akıllı eşleşmeler

Makine öğrenimini kullanarak satıcılar için harika öneriler oluşturabiliyorlar. Bu da daha iyi ilişkiler yaratmalarına ve daha yüksek yatırım getirisi sağlamalarına olanak tanıyor.

ISIKC ile ilgili diğer detaylar

ISIKC mobil ve web cüzdan uygulamalarından kullanıcılar para ve işlemleri güvenli ve emniyetli bir şekilde yönetebiliyor. Her ölçekteki yatırımcıyı aktif olarak teşvik ediyorlar ve platforma yüksek giriş engellerini kaldırarak, daha küçük bayilerden, geliştiricilerden ve geleneksel yatırımcılardan yatırım çekmeyi amaçlıyorlar. Bu nedenle, minimum yatırım katkısı uygulamıyorlar.

Ancak bazı para birimlerinin yatırmak için minimum bir tutarı elbette ve bu tutar, her para yatırma adresinin altındaki para yatırma sayfasında belirtiliyor. Yanlışlıkla minimumdan daha azı gönderilse bile para yatırma adresinin bakiyesi gerekli minimumun üzerinde olana kadar daha fazla gönderim sağlayabiliyorsunuz.

Işıklar Coin yol haritası

Profesyonel kadrosuyla 2019’un Eylül ayında yola koyulan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Işıklar Holding, ISIKC için önemli kilometre taşlarına dikkat çeken son derece şeffaf bir yol haritası yayımladı.

Işıklar Coin Yol Haritası
Işıklar Coin Yol Haritası

Işıklar Coin token dağılımı

Işıklar Coin, tokenlerin dağıtılacağı beş temel alan belirlemiş durumda.

Işıklar Coin Token Dağılımı
Işıklar Coin Token Dağılımı
  • %49 – Tokenlerin yarısından biraz azı bir yıl kadar kilitli tutulacak ve gelecekteki iş birlikleri, partnerlikler ve geliştirmeler için saklanacak.
  • %30 – Işıklar Grubu fabrikalarının farklı distribütörleri için Private Coin teklifinin sonraki aşamalarında kullanılmak üzere saklanacak.
  • %10 – Private Coin Teklifinde kullanılacak.
  • %6 – İş geliştirme, yeni piyasaları çekmek için kullanılacak.
  • %5 – Ekip ve danışmanlara ayrılacak.

Ekip

Ekibin üst düzey yönetim pozisyonlarında oldukça önemli isimler bulunuyor.

  • CEO: Nikolay Momchilov – MD Sofia Üniversitesi, Bulgaristan Vatandaşı
  • CFO: Yaman Parar – BA Boğaziçi Üniversitesi, Işıklar Holding CFO
  • CBDO: Volkan Girisken – BS Boğaziçi Üniversitesi, Işıklar Holding CEO
  • Hukuk Danışmanı: Hale Demirman – Avukat, İstanbul Barosu

Web SitesiWhitepaper

FacebookTwitterGitHubTelegram


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin