iPayment üzerinden Litecoin ve Bitcoin ile ödeme yapın!
iPayment üzerinden Litecoin ve Bitcoin ile ödeme yapın!

iPayment üzerinden Litecoin ve Bitcoin ile ödeme yapın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödeme ve işleme çözümü sağlayıcı iPayment Inc., kripto para birimi işlemenin ve dijital ödeme kabulünün önde gelen sağlayıcısı olan Aliant Payment Systems ile işbirliği yaptıklarını açıkladı. Bu işbirliği sayesinde, Litecoin ve Bitcoin iPayment üzerinden ödeme olarak kabul edilecek.

iPayment üzerinden artık Litecoin ve Bitcoin ile ödeme yapılabilir

iPayment, müşterilerine Aliant Payment’ın kripto işleme ağ geçidi yardımı ile hem dijital hem de kart mevcut ortamlarında Bitcoin ve Litecoin gibi kripto para cinsinden ödemeleri kabul etme fırsatı sunacak.

iPayment, Amerika Birleşik Devletleri’nde 137.000’den fazla küçük ve orta ölçekli işletme için ödeme çözümleri sağlama konusunda 20 yıldan fazla deneyime sahip. Ortaklar, küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişmesine ve büyümesine yardımcı olabilecek ilgili hizmetleri ve çözümleri sunarak, esas olarak küçük işletme olanaklarına odaklanır.

Aliant Payment Systems, kripto paralara dayalı ödemelerde lider olmak istiyor

Aliant Payment Systems, alanında 15 yılı aşkın deneyime sahip bir kredi kartı işleme ve satıcı hizmetleri sağlayıcısı. E-ticaret ve mobil satıcılar gibi her türlü işletme için eksiksiz kredi kartı makineleri, ATM’ler ve ödeme yöntemleri sunar. Aliant Payment Systems’ın CEO’su ve kurucusu olan Eric Brown konuya yönelik şunları söyledi:

Aliant’ın ana hedefi, kripto para birimine dayalı ödemelerin ilk kullanıcıları ve kolaylaştırıcılarından biri olmak. iPayments gibi yerleşik, kaliteli bir ödeme sağlayıcısıyla işbirliği yapmak, bu hedefi yerine getirmemizi sağlayacak. Karşılıklı olarak ilerlemek ve yeni bir Blockchain ve kripto para alanında birlikte çalışmak konusunda iyimseriz. Müşterilerimize güvenli, düşük maliyetli bir şekilde kabul edilip işlenebilecek alternatif bir ödeme şekli sunmak istiyoruz.

iPayment ve Aliant ortaklığı kripto para ödemelerini yaygınlaştıracak

iPayment’ın kıdemli başkan yardımcısı olan Denise Tahali konuya yönelik şunları söyledi:

Ödeme ortamı sürekli değişiyor, iPayment bu değişimleri tahmin etmeyen ancak Aliant gibi bu değişiklikleri ele almak için yenilikçi çözümler sunan başka firmalar ile ortaklıklar kurmaya çalışıyor. Bu işbirliğini geliştirmeyi ve kanal ortaklarımıza kripto para birimi ödemelerini tanıtmayı ve genel ürün teklifine katkıda bulunmayı umuyoruz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin