IOTA fiyatı, stake ödüllerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti!
IOTA fiyatı, stake ödüllerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti!

IOTA fiyatı, stake ödüllerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA yatırımcılarının tokenlerini stake edebileceği ve ağda yeni basılan alternatif tokenlerle ödüllendirilebilecekleri duyuruldu. IOTA ağı, çok varlıklı ekosisteminin gelişimiyle birlikte ilerliyor. Kısa bir süre içerisinde Vakıf IOTa tokenleri için yeni staking özelliği getirmek için Shimmer ağını test etmeye hazırlanıyor. İlginç bir şekilde, blockchainde basılan diğer tokenler, IOTA’nın kendisine değil, stakerlara gönderilecek.

Dün, IOTA’nın yeni staking test ağının gerçekleştireceği duyuruldu. Stake özelliği, yeni dijital varlıklar için adil token dağıtımını oluşturmak için tasarlandı. Şirketin “adil” olarak gördüğü, IOTA’nın kendisi için hali hazırda gerçekleşmiş olan token dağıtım sürecinden yararlanıyor. IOTA’nın, bu yeni dağıtım yöntemine “rolling airdrop” adı verildi.

IOTA yeni haberi şu şekilde duyurdu:

IOTA’ya staking’in getirilmesiyle, adil token lansmanlarını tüm topluluk için erişilebilir kılmak ve yenilikçi toğluluğu teşvik için fırsat sağlamak istiyoruz.

IOTA da tıpkı Bitcoin gibi sabir token arzına sahip. Bu, stake edenlerin yeni basılan IOTA’nın tokenleriyle ödüllendirilemeyeceği ve bunun yerine yeni uygulamalar aracılığıyla telafi edilebileceği anlamına geliyor. Örnek verecek olursak, Shimmer ağında stake edenler, stake edebilecek ve Shimmer tokenleriyle ödüllendirilecek.

Bu işlem, Firefly cüzdanı kullanılarak basit bir işlemle yapılabilir. Bu arada, her IOTA düğümü, hangi adreslerin stake edildiğine ve nasıl dağıtılacağını devamlı olarak hesaplıyor. Gönderi, tüm Shimmer token arzının IOTA paydaşlarına dağıtılacağını belirterek sona eriyor. Staking gerçekleştirilmeden 24 saat önce Twitter üzerinden duyurulacak.

IOTA fiyatı, yeni duyurudan sonra yükseliyor!

IOTA, 2017 boğa koşusunda oldukça popüler hale geldikten sonra 2018 yılında eski önemini kaybetti. Ancak, bu yıl bir dizi büyük proje ve güncellemeyle geri dönüş yapıyor gibi görünüyor. Bu geri dönüşü de fiyat hareketleri destekler nitelikte.

Ağa eklenen en son özelliklerden biri, sıfır ücretli akıllı sözleşmeleri oldu. Bu, IOTA’ya neredeyse sınırsız ölçeklenebilirliğinin yanı sıra rakip zincirlere göre büyük bir avantaj sağlıyor.

Diğer taraftan tüm bu haberlerle birlikte IOTA’nın fiyatı yaklaşık %20 artış gösterdi. IOTA’nın fiyatı yükselirken pazarın geri kalanı ise kan kaybediyor. Yukarıda belirtilen duyuruya atfedilebilecek 1,4 doların üzerinde işlem görüyor. IOTA’nın piyasa değeri 4 milyar dolara yakın ve bu da piyasa değerine göre en iyi 50 kripto arasına yerleştiriyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com‘da yapıldı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin