İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?
İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?

İki dev borsadan flaş DOGE ve SHIB hamlesi! Fiyat artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin ve Shiba Inu, Hindistan’ın kripto para borsalarında en çok işlem gören kripto para birimleri arasında yer alıyor. DOGE ve SHIB arasındaki rekabet, spot borsalarda SHIB-DOGE ticaret çiftlerinin eklenmesiyle daha da açığa çıkmış durumda.

Popüler olarak Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu, geçen hafta piyasa değeri bakımından DOGE’yi alaşağı etti. Dogecoin, ticaret hacmindeki artışla ilk 10 kripto para birimindeki yerini de sağlamlaştırdı.

Binance ve Crypto.com SHIB-DOGE çiftini ekledi

Önde gelen kripto para borsaları Binance ve Crypto.com, iki şaka parasının artan popülaritesini göz önünde bulundurarak SHIB-DOGE ticaret çiftini ekledi. Shiba Inu kısa süre önce günlük ticaret hacmi bakımından Ethereum, Solana ve diğer altcoinleri bile aşmayı başardı ve Blockchain aktivitesinde büyük bir artış kaydetti.

Dogecoin sahipleri, şaka tabanlı kripto paranın faydasını artırmak için DOGE-ETH köprüsünün başlatılmasını bekliyor. Bir Dogecoin savunucusu olan @TDogeWhisperer, geliştirici @michilumin’in banka hesabı olmayan ve bağlantısı olmayan kullanıcılara yardımcı olmak için uzun vadeli bir çaba olarak DOGE için bir Starlink düğümü kurmaya çalıştığını açıkladı.

https://twitter.com/TDogewhisperer/status/1455889386638348289

Starlink’ten henüz haberle ilgili bir doğrulama gelmedi.

Hint kripto para borsaları arasında DOGE ve SHIB, en çok işlem gören kripto para birimleri olarak öne çıkıyor.

Analistler, Dogecoin’in 1 dolara ulaşıp ulaşamayacağını incelemek için DOGE fiyat trendini değerlendirdi. @Phoenix_Ash3s, DOGE fiyatının 2021’in ilk birkaç ayında Bitcoin’e karşı toplandığı görüşünde. O zamandan beri DOGE daha düşük zirveler ve daha düşük dipler yaptı, bu da tipik olarak bir düşüş trendine işaret ediyor.

Analist, DOGE fiyatının 1 dolara ulaşması için önce bu trendi dönüştürmek zorunda olduğunu söylüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Gebze mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin