Huobi Borsası Rus pazarında önemli bir fırsat görünüyor
Huobi Borsası Rus pazarında önemli bir fırsat görünüyor

Huobi Borsası Rus pazarında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Borsası CEO’su Leon Li’nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘in danışmanı Sergey Glazyev ile görüşmesinden sonra Huobi Borsası Rus kripto pazarına genişleyecek gibi görünüyor. Huobi’nin resmi açıklamasına göre, iki taraftan temsilciler, bu hafta başında Pekin’de görüşmelere başladı.

Huobi Borsası Rus pazarında önemli bir fırsat görünüyor

Önde gelen bir ekonomist olan Glazyev, hükümetin kripto para ve Blockchain teknolojisine yönelik tavrı ve Huobi’nin bu bağlamda oynayabileceği rolün bu anlaşmanın kaderini belirleyeceğini düşünüyor. Glazyev’e göre, Huobi Borsası Rusya’da önemli bir potansiyeli bulunuyor ve Rusya’nın ekonomik büyümesi üzerinde olumlu bir etkisi olacağına inanıyor. Ayrıca, düşüncelerini şu sözlerle açıklıyor:

Huobi Borsası pazar için iyi bir örnek oluşturabilirse, Rusya’da Blockchain ve kripto paralar ile ilgili düzenlemelerin çıkmasına çok yardımcı olacak.

Rus bankaları yakın gelecekte kripto paralarla çalışmak istiyor

Son zamanlarda yerel basında çıkan haberlere göre, Rusya‘daki bankalar yakın gelecekte dijital para birimleriyle çalışmaya istekli olduklarını bildirdiler. Bununla birlikte, bankalar, ülkedeki düzenleyici belirsizlik nedeniyle kripto ile ilgili hizmetler sunmaya büyük ölçüde destek verdi.

Glazyev, Blockchain teknolojisinin idari süreçlerde nasıl önemli katkı sağlayacağı konusunda iyimser. Ayrıca, bu yenilikçi teknolojinin yolsuzluk ve mali dolandırıcılıklarla mücadelede kullanılmasını savunuyor. Glazyev’e göre, Blockchain idari süreçlerde bile, işlem şeffaflığı ve risk önleme için en iyi teknoloji. Özellikle, dijital varlıkların Blockchain teknolojisinin geliştirilmesinde hayati bir rol oynadığını belirtiyor.

Rusya’da Huobi Borsası

Bu gelişmeyle birlikte, Rus kripto endüstrisi, kripto para birimlerinin daha geniş bir şekilde benimsenmesini teşvik edebilir. Daha önce, Huobi, kripto para birimi düzenlemesine dayanan notları paylaşmak için VEB-İnovasyon Fonu ile bir araya geldi. Bu ülkedeki gelişen düzenleyici normlar büyük olasılıkla Blockchain ve kripto ile ilgili işlemleri artıracak.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin