Halving öncesi Litecoin adresleri, Ethereum’u geride bıraktı

Halving öncesi Litecoin adresleri, Ethereum’u geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasının en eski projelerinden biri olan Litecoin, 2022 yılının sonlarında ön plana çıktı. Bunun en büyük sebebi ise 2023 yılında gerçekleşecek olan Halving oldu. Bitcoin ile benzer bazı yapılara sahip olan altcoin, iyi bir alternatif oldu.

2013 yılından önce piyasaya gözlerini açan proje bir Google çalışanı tarafından geliştirildi. O zamanlar Ethereum’a rakip olan Litecoin, sonrasında daha çok unutulmaya yüz tuttu. Fakat geliştiriciler yeniden çanlandırmak için ciddi çaba sarf ediyor.

Tüm bunlar neticesinde de istenilen verim alındı. Litecoin adresleri son gelen verilere göre Ethereum’u geçti. Litecoin cüzdan benimsenmesi tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Litecoin adresleri, rekor kırıyor

Litecoin (LTC), blockchain teknolojisinin benzersiz özelliklerinden yararlanarak hızlı, güvenli ve düşük maliyetli ödemeler sağlamak için tasarlanmış bir kripto para birimidir. İki farklı dönemde boğa sezonu yaşayan bir altcoin olarak dikkat çekiyor.

2017 yılında 315 doların üzerine çıkarken, 2021 yılında en yüksek ATH’sini yaptı. 2021 yılının mayıs ayında 1 LTC 412 dolar ile fiyatlanmıştı. Bu yıl içinde ise Halving ile beraber yatırımcılar yine beklenti içine girdi.

Ethereum’un toplam adresi, 2017 boğa piyasası sırasında 20 milyonun üzerine çıkmıştı. Şu an bu rakam 170,3 milyonun biraz üzerinde. Litecoin adresleri ise 170,5 milyon ile Ethereum’u bu alanda geride bıraktı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin