Avusturalyalı kripto para borsası, ünlü 3 para birimini listeledi…

Avusturalyalı kripto para borsası, ünlü 3 para birimini listeledi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ülkesinin yerel borsası olan Cointree, yatırımcılarına yeni hizmetlerini açıkladı. Borsa özellikle de bu hizmetlerde yeni kripto para listelemelerini öne çıkardı. Yerel bir borsa olmasına karşın ülkesinde kullanılan Cointree, piyasasının önde gelen 3 varlığını birden işlem açtı.

Piyasa oldukça eski bir borsa olan Cointree, 10. yaşını kutluyor. 2013 senesinde kripto dünyasına kapılarına açan Avusturalyalı borsa, iyi bir hizmet ağına erişti. Piyasanın dinamiklerine karşı sürekli kendini yenileyen kripto para borsası, yen işlem çiftlerini de ekliyor.

Son olarak Avustralya kripto para borsası Cointree, Shiba Inu (SHIB), Luna Classic (LUNC) ve ApeCoin (APE) için destekleyeceğini duyurdu. 

Listeleme global anlamda da önem kazanıyor

Yerel borsaların listeleme haberleri global çapta da önem kazanıyor. Büyük borsalar kadar etki olmasa da listeleme haberleri projeler tarafından olumlu karşılanıyor. Piyasanın pozitif görünüm kazandığı bir noktada gelen listelemeler fiyatı biraz daha yukarı taşıyabiliyor.

2013 yılında kurulan Cointree, bölgedeki en eski borsalardan biridir. Borsa yatırımcılarına yaklaşık 280 kripto para birimi sunuyor. Avusturalya’nın  Melbourne kentinde kurulan merkezi kripto para ticaret platformu, “birinci sınıf” güvenlik sunduğunu iddia ediyor.

Diğer yandan 5 sene önce borsa önemli bir ilke imza attı. 2017 yılında kripto para borsası,, yerel kripto para birimi meraklıları için önemli kripto para birimi konularında temel kılavuzlar sunan bir öğrenme merkezi başlattı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin