ABD kripto para açıklaması altcoin’lerin canını yaktı!

Hafta sonu piyasa izlemesi: Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin için önemli görülen bölge artık kaybedildi. Psikolojik sınır olan 20K barajı artık ayıların eline geçti. Şimdi destek olarak önümüzde 19.000 dolar seviyeleri var.

Hafta sonu kripto dünyası için daha fazla dalgalı geçti. Bireysel yükselişler gelse de Bitcoin ve Ethereum önderliğinde bir kaybetme iştahı fazlaydı. Bu da piyasaya korku saldı. Bazı majör varlıklar nam salarken yine de istenilen performanslar gelmedi. Haftalık kapanış öncesinde ise kripto topluluğu Bitcoin’den yeni bir atak bekleyecek.

Bitcoin, 20 bin doları koruyamadı

Boğaların ayılara yenilmesiyle artık destek söylemleri daha çok gündem de olacak gibi. 20.000 dolar seviyesi önemli bir öneme sahip. Psikolojik bir işaret olmanın yanı sıra, 2017-2018 boğa piyasasının zirvesi olan teknik ve temel desteği de içeriyor.

Bununla birlikte, BTC birkaç gündür 20 bin dolar ile adeta flört ediyor. Ancak bu piyasada duygusallığa yer olmadığını tekrar gördük. Kripto para birimi 19.600 dolar civarındaki günlük dip seviyelerinden toparlanarak 19.800 dolar civarında işlem görüyor.

Altcoin’ler, Bitcoin’in hareketleriyle dalgalanıyor

Bitcoin, 20 bin dolar bölgesini verdikten sonra hemen hemen arkadaşlarını yalnız bıraktı. İlk 100 içinde öne çıkan altcoin’ler SHIB, ADA, ATOM ve KSM oldu. İlk 10 içinde ise tek yeşile ise neredeyse Cardano sahip.

Diğer yandan haftalık büyük bir çöküş yaşayan Helium, günlükte de düşüşünü sürdürüyor. Son 24 saatte en çok kaybedenlerde başı çekiyor. Günlük yüzde 9, haftalık ise yüzde 31’lik bir kayıp yazıyor. HNT’yi yüzde 4 kayıpla LEO ve CHZ takip ediyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin