featured

Hafta sonu markete meydana okuyan altcoin! Üstelik ilk 10’da…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonunu hacimsiz ve isteksiz geçiren kripto para piyasasında bazı varlıklar hariç genel anlamda düşüş yaşıyor. Buna rağmen öne çıkan altcoin topluluğunu dışa atamayız. İlk 10, ilk 50 ve ilk 100 içinde küçümsenmeyecek büyümeler görülüyor.

ADA/USD Günlük Grafik
ADA/USD Günlük Grafik

İlk 10 içinde ön plana çıkan varlık ise Cardano. Hem haftalık hem günlük olarak yükselişini sürdüren kripto para birimi, süreci iyi geçiriyor. 29 Ağustos’tan bu yana hemen hemen yeşil ilerleme göze çarpıyor.

Haftalık olarak altcoin istikrarlı bir yükseliş çizelgesi oluşturdu. Bununda meyvelerini almasıyla birlikte yüzde 13’in üzerinde fiyatlanma yaşadı. Günlük olarak ise yüzde 7’lik performans gösterebildi.

Altcoin, en çok yükselenler arasında

Uzun süreli bir düşüş trendinde hareket etmesine rağmen, ADA sürekli olarak yerel direnç seviyelerini test ediyor. Sürekli dirençleri zorlaması olumlu. Ancak 1 yıllık grafikte %80’in üzerinde kayıp olduğunu atlamamak gerek. 

İlk 10 içinde ADA coin

Altcoin şu anlık düşüş trendinde hareket eden varlıklar içinde. Ancak bir bariyer görevi gören 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmaya çalışıyor. Eğer EMA 50 kırılırsa bu sefer gözünü yukarı dikecek.

50 günlük kırılım ADA’yı 200 günlük hareketli ortalamaya karşılık gelen fiyat seviyesi olan neredeyse 0,7 dolarda bir sonraki direnç seviyesine doğru götürecektir.

Cardano neden yükselişte?

Majör altcoin’in yükseliş göstermesinin en büyük nedeni Vasil Hard Fork. Sürekli ertelenen güncelleme için artık son tarih geçtiğimiz günlerde verilmişti. Ekip, 22 Eylül’de planlı bir şekilde çatallamayı yöneteceğini duyurdu. Ayrıca GeroWallet sürümü ve Aada Finance denetiminin 13 Eylül’de sürülecek olması fiyatlanmaya iki kat etki etti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin