featured

Terra Classic topluluğu kritik teklifi kabul etti: LUNC ve USTC fiyatında yaşanan şaşırtıcı gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında yaşanan belirsizliğin ortasında daha dar kapsamlı spesifik nedenlerle birlikte zor günler geçiren Terra Classic (LUNC) toparlanma sürecinde önemli bir kurtarma teklifini kabul etti. Terra Classic topluluğu, ICA denetleyici parametresinin başlatılmasına yönelik teklifi, son oylama tarihi 28 Ocak’tan önce henüz oylama sona ermeden yüzde 99, 97 evet oyuyla kabul etti. Topluluğun ve doğrulayıcıların desteğini alan 12005 sayılı öneri, istikrarlı bir şekilde ayarlanan “ICA Denetleyici Parametresi’ni etkileştirmeyi amaçlıyor.

ICA Denetleyici Parametresi ne anlama geliyor?

ICA Denetleyici Parametresi teklifi, başta ağ soruna çözüm geliştirecek ve ek olarak geliştiricilerin Terra Classic’in durumunu dışa aktarmasına olanak tanıyacak bir etkinleştirme olarak tanıtılıyor. Bu özellik, Terra Classic ekosisteminin gelecekte potansiyel yükseltmelerinde ve geliştiricilerin test edilmesinde kritik bir rol oynayacak. Modül, Terra Classic’in diğer blokzincir varlıklarını yönetmek için kullanılacak ve bu Terra için gelecekteki potansiyel yükseltmelere yönelik önemli bir adım anlamına geliyor.

terra

Bu gelişme; şu anda ağ sorunları nedeniyle tutarsız çalışan genesis.json dosyasına aktarım yapılmasına olanak tanıyan test ağlarında yükseltmelerin oluşturulmasını ve test edilmesini mümkün kılacak. Genesis.json dosyası ağın ilk yapılandırılmasında kullanılan bir dosyadır. ICA Denetleyici modülü, dosyaya ağ aktarımını engelleyen sorunlarını çözmek ve dosya aktarımına olanak tanıyarak yeni özelliklerin iyileştirilmesine ve gelişmesine katkı sağlayacak.

Bu gelişme, şu an için olmasa da ilerleyen süreçlerde topluluğun da güçlü ve kararlı desteğini alan LUNC ve diğer tokenler için olumlu bir adım sayılıyor. Ayrıca yalnızca Terra için değil tüm dijital varlıklarda kullanım alanları, ortaklıklar ve yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesi, uzun vadeli desteği ve sürdürülebilirliği artırmada etkili kabul edilir.

Teklifin kabul edilmesinin ardından Terra tokenlerinin fiyat analizi

Terra Classic ekosistemindeki son gelişmelerin yanında LUNC ve USTC tokenleri zor zamanlardan geçiyor. Özellikle kripto para pazarındaki son düzeltmenin ortasında LUNC coinin popüler kripto para borsası CoinGape listesinden çıkarıldığı haberi tokenler üzerinde sarsıcı bir düşüş etkisi yarattı. Bu haber altcoinin gelecekteki listelemeler, ticaret hacmi ve yaygın kullanılabilirlik üzerindeki olası etkisi hakkında endişeleri artırıyor.

Teklifin onaylanması olumlu haberler getirse de kripto para piyasasındaki hareketler fiyat üzerinde etkin rol oynuyor. Piyasada devam eden dalgalanmalar, sürdürülebilir toparlanma için zorluklar yaratabilir. Ayrıca mevcut piyasa düzeltmesi, yakın fiyat yörüngesine belirsizlik katmaktadır.

LUNC ve USTC fiyat analizi: LUNC düşerken USTC toparlanma gösteriyor!

Geçtiğimiz haftalarda Terra ekosisteminde gerçekleştirilen L1TF güvenlik yükseltmelerinin onaylanması LUNC ve USTC fiyatları üzerinde iyileştirici etki yapmıştı. Ancak bu etki uzun sürmeyerek kripto para piyasasındaki çalkantılarla birlikte her iki tokenin de değer kaybetmeye başlamasına neden olmuştu. Bunun yanında basın saatine göre LUNC fiyatı hafif bir toparlanma gösteriyor. Son 24 saatte yüzde 0,30’lük bir dalgalanma yaşayan token 0.00009338 dolar ile 0.00009550 dolar arasında işlem görüyor. Son bir hafta içinde yüzde 17 düşüş yaşayan altcoinin işlem hacmi yüzde 25 düşüş gösterdi ve bu da yatırımcıların tokene ilgisini kaybettiğine işaret ediyor.

LUNC 1 günlük grafik

Terra Classic’in stablecoini USTC fiyatına bakıldığında token son bir günde yüzde 2,18 yükselerek 0,02434 dolardan işlem görüyor. Son gelişmeler stabilcoin için umut verici kabul edildi ve varlığın konumu geçmişe göre daha güçlendirdi. LUNC’un aksine işlem hacmi aynı zaman zarfında yüzde 93.57 artarak 20,412,136 dolar oldu.

USTC 1 günlük grafik

Terra ekosisteminde bu gelişmeler yaşanırken meme coinler arasındaki rekabet giderek büyüyor. Şu anda ön satışlarda olan ve son etaba yaklaşan Meme Kombat tokeni (MK), yüzde 125 APY kazanma şansı ile yatırımcı arasında büyük heyecan yarattı. Bir süredir ön satışları süren proje, son olarak 7,453 milyon birikim topladığını açıkladı.

Meme Kombat (MK) arenalarında rekabet büyüyor

Kripto borsalarında listelenmeden önce son etaba yaklaşan Meme Kombat; PEPE, LADYS ve SHIB gibi popüler 11 meme coin karekterlerinin savaş arenasında mücadelesi sonucu kullanıcısının kâr elde etmesine dayanıyor. Rekabetçi ve canlı bir arenada oyun ile meme karakterleri bir araya getiren bu proje; bahis, ödüller ve staking alternatifleri ile farklı şekillerde aktif ve pasif gelir elde etmeye yönelik çözümleri kapsıyor. Ayrıca etkin yapay zeka araçları ile desteklenen bu proje; güncel, dinamik ve hareketli bir ortama sahip.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Son olarak 0,166 dolardan ön satışa sunulan MK tokenin fiyatı şu anda 0,279 dolar. Listelenmeden önce cazip fiyatlara satın alınabilecek olan Meme Kombat tokeni, yaygın olarak tercih edilen ödeme araçlarından olan ETH ve USDT ile kolayca satın alınabilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

timestabloid

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin