DOGE

DOGE coin satın almak için doğru zaman mı? Kripto analisti CryptoCheck, DOGE için yüzde 800’lik bir ralli öngörüyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DOGE fiyat tahmini: Kripto varlıklar stop Bitcoin ETF onayından sonra yaşanan bir yükselişin ardından geri çekilmeye başladı. Diğer büyük kripto varlıklara ve meme coinlere nazaran bu süreçte mütevazi bir hareketlilik gösteren DOGE fiyatı sakın kaldı. Özellikle ETF onayından sonra altcoin sektöründe öne çıkan varlıkların yüzde 12 ile 20 arasında yükselmesine karşın meme coin oldukça stabil bir dönem geçirdi.

DOGE fiyatı, günlük bazda yüzde 2’lik bir büyüme sergiledi. Son 24 saatte işlem hacminde yüzde 40’lik bir düşüş yaşadı ve hacmi son bir günde 341.509.919 dolara indi. İşlem hacmindeki bu düşüş, Doge coinin potansiyel zorluklarla karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

DOGE coin 1 günlük fiyat grafiği / CoinMarketCap

Elon Musk, DOGE’a yeni kullanım alanları kazandırıyor

Elon Musk geçen yıl bir X paylaşımında DOGE coinin bir ödeme platformu olarak hizmet vereceği bir uygulama yapmaya dair uzun vadeli planlarını açıklamıştı. Elon Musk’un X’in 2024’te eşler arası ödeme platformunu başlatması gibi kayda değer gelişmeler, Dogecoin’in bu girişimde önemli bir rol oynayabileceği beklentilerini artırdı. Ayrıca Tesla’nın Hollywood’daki süper şarj istasyonu için ödemeleri DOGE coin olarak kabul edileceği açıklaması yatırımcılar arasında heyecan yarattı.

DOGE

Dogecoine yatırım yapmak için iyi bir zaman mı?

Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yüzde 88’lik bir düşüş yaşayan Dogecoin, uzun süredir kritik destek seviyesi olan 0,09 doların altında işlem görüyor. Bu süreçte satış ve düşüş baskısı artarken son verilere ve TradingView’in CryptoCheck takma adlı analistine göre DOGE, bir yükseliş potansiyeli taşıyor. Analist, meme coinin bir kez daha destek toplama ve birikim aşamasına geri döndüğünü düşünüyor. Dört saatlik ve haftalık grafikler dahil olmak üzere çeşitli zaman dilimlerini analiz eden analist, meme varlığın yükseliş eğilimi içinde olduğunu dile getirdi. Haftalık zaman dilimlerinde satın alma sinyaline dikkat çekerek Dogecoin’in şu anda yatırımcıların geri dönmesi için bir fırsat olduğunu söyledi. Satın alma seviyelerinin ise 0,078 ve 0,084 dolar seviyeleri arasında dolduğunu dile getirdi.

Aynı zamanda bu satın alma bölgesi, daha önce meme coin hakkında görüşlerini açıklayan analist Skew’in görüşleriyle uyumludur. Her iki analistte potansiyel yatırımcılar için 0,087 doların üzerinde olumlu risk-ödül dinamiklerine işaret ediyor ve bir sonraki yükselişten önce en iyi satın alma fırsatı sunduğunu düşünüyor.

Analist CryptoCheck: “DOGE fiyatı yüzde 800 yükselebilir!”

CryptoCheck’in analisti Dogecoin fiyatı için yaklaşık yüzde 800’lük  ciddi bir artış öngörüyor. Bu görüşünden önce bir şaka olarak piyasaya çıkan bu varlığın büyüme potansiyeline vurgu yaptı. Ayrıca dijital varlığın bu büyüme hızının arkasında Musk’in desteği ve meme varlığın gelişimini desteklemeye devam eden topluluk olduğunu hatırlatıyor.

Bu paylaşımla birlikte Dogecoin’in MVRV oranı 1’in üzerine çıktı. Bu değer, dijital bir varlığa ait şu anda işlem güncel fiyatın her bir tokenin ne kadarlık ortalama fiyatından alındığını gösteriyor. 1’in üzerinde bir değer ise yatırımcıların meme coine ait piyasa değerinin düşükken satın alındığını ifade ediyor. Son olarak CryptoCheck kısa vadede temkinli davranarak düşüş eğilimini ve fiyatın sürekli bir yükseliş hareketi öncesinde destek oluşturması gerektiğini ifade etti.  

Teknik analizler göz önüne alındığında kripto para piyasası için hareketli geçecek olan bu yıl, meme coinin yükselme potansiyeline dair iyimserliğin güçlü olduğunu işaret ediyor. Ayrıca dijital varlığa ait beklentiler, Elon Musk’un desteği ve kullanımı yaygınlaştırıcı hamleleri DOGE fiyatı üzerinde etkili olacaktır.

Ayrıca okuyunuz: Yeni çıkan coinler – 2024’ün en iyi ön satış kripto paraları

DOGE, önümüzdeki süreçte yakından takip edilmesi gereken varlıklardan biri olurken kripto para piyasası yeni projeler ile yatırımcıya fırsatlar sunuyor. Yeni fırsatları takip etmek ve web3 dünyasına kusursuz bir geçiş yapmak için öncü platformlardan biri Launchpad XYZ oluyor. Her ay yeni fırsatları ve 10x kâr getirili işlemleri gösteren platform, yatırımcı modeline göre alternatif çözümler sunuyor. 

Web3 dünyasının olanaklarını Launchpad XYZ ile keşfedin!

Web3 teknolojisi söz konusu olduğunda pratik kullanımı ve yapay zekâ destekli araçları ile öne çıkan kripto platformu Launchpad XYZ dikkat çekiyor. Platform Ethereum ağı üzerine inşa edildi ve Launchpad XYZ platformu dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet, uygulama, araç ve avantaj içeriyor. Başlangıçta bu platform kripto tüccarları olmak üzere yatırımcılara ve analistlere Web3 dünyasını daha verimli ve kârlı hâle getirecek özellikler sunuyor. Bunla kısaca analitik bilgiler, saklama cüzdanı, merkezi olmayan borsa araçları oluyor.

Günler sonra ön satışı bitecek olan Launchpad XYZ, Web3 ve kripto para piyasasında gezinmek için pratik ve anlaşılır bir arayüze sahiptir. Çünkü üst düzey teknik uzmanlık ve becerileri kullanıcılara tek noktadan sunar. Böylece kitlesel benimsenmeyi artırmayı amaçlar. Son olarak ön satışta projenin dijital varlığının fiyatı 0.0445 USDT. Kullanımı oldukça kolay olan Launchpad XYZ’i satın almak isteyen yatırımcılar ön satış sayfasından tokeni alabilir. Bunun için ETH, USDT veya kredi kartı ve cüzdan bağlama seçenekleri bulunuyor.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

 

newsbtc

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin