CME’de tarihi Bitcoin vadeli rekoru: 1 milyar 350 milyon dolar!
CME Bitcoin Piyasasının rekorlarla dolu bir ay geçirmesi BTC’ye olumlu yansıyabilir

CME rekorunu kırıyor: Bitcoin vadeli işlemlere olan ilgi BTC fiyatını arttırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME Bitcoin vadeli işlem hacmi, 4 Nisan’da 22.542 adet işlemin gerçekleştirerek 546 milyon dolarlık rekor seviyeye ulaştı.

CME Bitcoin vadeli işlem hacmi

Hacim seviyesi 19 Şubat’ta işlem gören 64.300’den fazla olan Bitcoin rekorunu kırdı.

CME’nin kümülatif hacim şeması, 4 Nisan’da Singapur/Hong Kong işlem gününün sonunda Bitcoin’de 306 milyon dolar değerinde 12.634 sözleşmenin (63.170 BTC eşdeğeri) olduğunu göstermektedir. Bitcoin’de 424 milyon dolar değerinde 17.502 sözleşme (87.510 BTC eşdeğeri) ise Londra aynı işlem günü sonunda gerçekleşti.

Şikago’da işlem günü sona erdiğinde, Bitcoin’de 546 milyon dolar değerinde (112.710 BTC eşdeğeri) 22.542 adet sözleşme işlem görmüştü.

Rekorlar Bitcoin fiyatına etki ediyor

Beklenmeyen rekor kıran rakamlar, Bitcoin’in geçen Pazartesi günü başlayan çift haneli yüzde artışını takip ediyor. Cboe ve CME nisan sözleşmeleri %16’nın üzerinde bir artışla 4.805 dolara yükselirken, Bitcoin vadeli işlemleri 2 Nisan Salı günü güçlü bir başlangıç ​​yaptı.

VanEck’te dijital varlık stratejisti olan Gabor Gurbacs, Bitcoin’in Kasım 2017’den bu yana en yüksek seviyeye yükselen fiyat artışının vadeli işlemler piyasası tarafından tetiklendiğine inandığını söyledi.

Cboe Global Markets’in yeni Bitcoin vadeli işlemlerini durdurma kararına rağmen, Bitcoin vadeli işlemlerine olan yeni ilgi artmaya devam ediyor. Bitcoin 1 Nisan’da 4.155 dolardan işlem yaparken şu an %25,46 artışla 5.213 dolardan işlem görüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan gaziantep escort bayan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin