Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!
Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

Bitcoin balina sayısı tüm zamanlar rekoru kırdı! Bu neyin göstergesi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para balinaları, sahip oldukları yüklü kripto varlığıyla endüstrinin her daim ilgisini çeken yatırımcılardır. Alınan son bilgilere göre Bitcoin balinalarının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin balina sayısı 2.200’ü geçerek rekor kırdı

Kripto analiz firması Santiment tarafından paylaşılan verilere göre 1.000’den fazla BTC’ye sahip cüzdan sayısı 2.200’ü geçerek tüm zamanların en yüksek noktasına erişti.

Kripto istihbarat platformu Arcane Research, BTC’deki en büyük yatırımcıların kâr için satma niyeti olmadığını gösterdiğini söyleyerek rakamları paylaştı.

Tutulan BTC miktarı da hayli arttı

Kripto araştırmacısı ve Bitcoin savunucusu Lark Davis’e göre mesele sadece balina sayısı değil.

Bin veya daha fazla Bitcoin biraz zor bir ölçü çünkü bu hesapların bazılarında 1000’den fazla Bitcoin var. Ancak 1.000 BTC veya daha fazlaya sahip hesaplarda tutulan toplam Bitcoin miktarı yaklaşık 7,9 milyon Bitcoin. Yani bu, elbette, çok zengin yatırımcı sınıfının Bitcoin satın aldıklarının büyük bir kanıtı.

Bu veri neyi gösteriyor?

Bu istatistik ayrıca yılın başından itibaren çok büyük bir artışı da gösteriyor. Kripto istihbarat firması Glassnode’a göre balinaların sahip olduğu toplam BTC seviyesi, 2016’dan 2020’nin başına kadar nispeten istikrarlı bir şekilde azaldı ve %22’den fazla düşüşle 6,7 milyondan 5,2 milyona geriledi.

Davis, her iki ölçümün de olumlu işaretler olduğunu söylüyor.

Güçlü HODLer’larımız var, daha fazla balinamız geliyor ve bu HODLer’ların ve balinaların ne yaptığına dikkat etmek önemli çünkü köşeyi döndüler. Büyük resmi görüyorlar. Balinalar bu fiyatlarla birikiyorlar. Rakamlar artmaya devam ediyor ve bu önemli çünkü balinalar buradan satın almaktan korkmuyor.

Bu arada çok yakında büyük bir altcoin rallisinin başlayabileceği iddia ediliyor. Tarihi ve detayları buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin