İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: Ravencoin (RVN) 4X değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son haftalarda ilginç büyüme oranları kaydeden birkaç altcoin var. Bu kez, Ravencoin (RVN) sadece 24 saat içinde %33’ün üzerinde bir sıçrama ile günün en çok kazandıran altcoini oldu. Her ne kadar Bitcoin yatay işlem görmeye devam etse de, çok olumlu davranan bazı altcoinler vardır.

Ravencoin yükselişi

Ravencoin %33 büyüyerek birçok altcoin’in pazarda yaşadığı pozitif eğilimin bir parçası haline geldi. Bununla birlikte, Ravencoin’deki bu fiyat artışının arkasında bir neden olmadığı görülüyor.

Mart ayının başından bu yana, Ravencoin %400 büyüyerek 0,0148 dolardan 0,0599 seviyesine çıktı. Son 24 saatte Ravencoin, fiyatını %33 civarında artırdı ve 189 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip. Bu, dijital para biriminin pazardaki 33’üncü büyük olduğu anlamına gelir.

Bazı kaynaklara göre, dijital varlığı pompalama eğiliminde olan farklı gruplar var ve bu yüzden dijital varlık bu büyük fiyat artışını bu kadar kısa sürede kaydetti.

Ravencoin (RVN) haftalık grafik
Ravencoin (RVN) haftalık grafik

Bu altcoinin fiyatı gibi büyümek için bir katalizör olmalıdır. Ancak her şey fiyat spekülasyonuyla özetlenebilir. Yakın gelecekte, dijital varlık büyümeye devam edebilir, ancak bu kadar güçlü bir büyümeyi sürdürebilmesi garip olur.

Ravencoin, firmaların varlık transferini kolaylaştırmayı amaçlayan bir Blockchain projesidir. Bu nedenle, Ravencoin yaklaşmakta olan mal ve menkul kıymetlerin dijitalleştirilmesinin bir parçası olabilir.

Son 24 saat içinde benzer kazanımlar yaşayan diğer kripto para birimleri ise Maximine Coin (MXM), Cardano (ADA) ve Aurora (AOA). Daha önce de belirtildiği gibi, çok olumlu performans gösteren birkaç dijital varlık var. Bu dijital para birimleri arasında ilk 10 arasında Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB) bulunuyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin