Şüpheli balina hareketleri: Hacker’lar kripto ganimetlerini aklıyor
Şüpheli balina hareketleri: Hacker’lar kripto ganimetlerini aklıyor

Güncel kripto para haberleri: Bitcoin balina hareketleri, XRP, Ethereum, TRON, Bitcoin Cash ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinaları, sadece son 24 saat içinde 151 milyon dolarlık bir hareket gerçekleştirdi. Balina gözlemcileri altı ayrı işlemi fark etti. İyi haber şu ki, Bitcoin’lerin hiçbiri bir kripto para borsasına aktarılmadı; bu, balinaların BTC’lerini satmak için hazır görünmediği anlamına geliyor.

İşte son balina hareketlerin bir özeti:

  • 65.7 milyon dolar değerinde 17.000 BTC bilinmeyen cüzdandan bilinmeyen cüzdana aktarıldı
  • 3.2 milyon dolar değerinde 841 BTC Bitfinex borsasından bilinmeyen cüzdana aktarıldı
  • 54.9 milyon dolar değerinde 14.147 BTC Bitfinex borsasından bilinmeyen cüzdana aktarıldı
  • 3.7 milyon değerinde 962 BTC Bitstamp borsasından bilinmeyen cüzdana aktarıldı
  • 12.6 milyon dolar değerinde 3.260 BTC Bilinmeyen cüzdandan bilinmeyen cüzdana aktarıldı
  • 11.5 milyon dolar değerinde 2.987 BTC, bilinmeyen cüzdandan bilinmeyen cüzdana aktarıldı

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve Bitcoin Gold haberleri

Kanada’nın en büyük Bitcoin Borsası QuadrigaCX’in CEO’su Gerald Cotten’in ölümünün ardından 145 milyon dolar değerinde kayıp kriptoların bulması için çalışmalar başladı.

Cüzdanlarda çok fazla miktarda Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve Bitcoin Gold olduğu tahmin edilmektedir. Ancak Bloomberg’in yeni bir raporuna göre, mahkeme tarafından atanan bilirkişi Ernst & Young, borsaya ait beş adet soğuk cüzdanı keşfetti. Altıncı bir soğuk cüzdan da bulunuyor, ancak kısa bir süre önce borsalara yanlışlıkla gönderildiği düşünüldüğü için kayıp kripto ile ilgisi yok.

Ernst & Young, eksik fonların soğuk cüzdanlardan diğer kripto borsalarına aktarılmış olabileceğini söylüyor. Ayrıca, kripto borsası Kraken konu ile alakalı bir araştırma başlattı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, The Ripple Drop’in son bölümünü yayımladı.

Bu bölümde, şirketin Londra’daki yeni ofisi gösteriliyor ve son konferansı Ripple Regionals 2019’a ait sahne arkası bir görüntü paylaşılıyor.

TRON haberleri

TRON, platformun merkezsiz uygulamaları (DApps) hakkındaki en son raporunu yayımladı.

TRON’un rakamlarına göre, oyuncular günde ortalama 102.40 dolar harcıyor, bu rakam çoğu oyuncunun mevcut uygulamalara harcadığından çok daha yüksek. Bunun nedeni, en popüler DApp’ların çoğunun kumar ile ilgili olması, oyuncuların ödüller kazanma umuduyla masaya çok fazla para koymakta.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin