featured

Google’dan Rusya Analizi; %760 Ethereum, %560 Madencilik ve %220 Bitcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google, 2017 ilk 6 için Rusya’nın kripto para sektörüyle ilgili arama sorgularını analiz etti. Bitcoin, Ethereum, Cryptocurrency (kripto para sektörü) ve cryptocurrency mining (kripto para madenciliği) araştırmaları önemli ölçüde arttı.

Google’ın Analizi

Google, yerel yayınlara göre, kripto para sektörü ile ilgili bilgi almak için Rusların arama soruları üzerine 2017 yılının ilk yarısı için bir analiz yaptı. Şirket, bulgularını Perşembe günü açıklayarak şunları belirtti:

İlk kripto paranın 2009 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, Rus kullanıcılarının bu endüstriye olan ilgisinin en büyük artışı 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşti. Sadece Ocak-Haziran döneminde sektör için taleplerin %250’den fazla oranda bir bütün olarak arttığını hayal edin.

Google, Rusya'nın Bitcoin'e olan ilgisinin% 220, Ethereum'un% 760, Madencilikte% 560,

Google verilerine göre, aramalarda kaydedilen en yüksek artış %760’ın üzerinde bir oranla Ethereum ile alakalı oldu. Bitcoin ile ilgili aramalarda ise % 220’den fazla artış oldu.

Buna ek olarak, kullanıcılar ayrıca kripto para madenciliği bilgilerini daha sık arayıp toplam madencilikle ilgili aramaların% 560 oranında artmasına neden oldu. Rusbase ayrıntılı olarak, ” Kripto para birimleri ve madencilik,” nasıl “ve” neyin “sözcükleri ile en iyi 100 sorudan düştü ve belirli kripto para birimleri taleplerinin aynı oranda arttığını da sözlerine ekledi.

Ayrıca, Google, yılın ilk altı ayında İlk Madeni Para Teklifleri (ICO) aramaları’nın “önemli ölçüde arttığını” ancak belirli rakamları belirtmediğini belirtti.

En Yüksek Büyüme Bölgeleri

Sektördeki ilginin en büyük artışı, Khabarovsk Bölgesi’nde (taleplerin +% 309) görülüyordu . Aynı zamanda, Ethereum (+ 1114%) ve Bitcoin (+% 317) – bireysel kripto dövizleri taleplerinin de bu bölgedeki ulusal ortalamanın üzerinde olduğu ortaya çıktı.

Bu arada, Kaliningrada yaşayan Ruslar ayrıntılı olarak yayınlanan 2017 yılının ilk yarısında madencilikle ilgili aramalarında % 674 oranında daha fazla artış görüldü.

Geçtiğimiz hafta, Kaliningrad Bölgesi Kalkınma Şirketi başkanı Vladimir Zarudny, kripto para madenciliği operasyonlarını Kaliningrad’a çekme hakkında konuştu. Şirketin web sitesinde yayınlanan bir habere göre, 2018 yılına kadar Rusya’da kripto alış verişi yasal olacak ve üretimi yeni bir işletme türü haline gelecektir.

Şubat ayında Klops.ru , Girişimciler Hakları Komisyonu Başkanı Boris Titov’un , Bitcoin’in para birimi olarak kullanılması için pilot bölge olarak Kaliningrad’ın seçilmesi gerektiğini söylediğini bildirdi. Yayın, “Örneğin, Bitcoin ile benzin ödemesi yapabilirsin” dedi.

bitcoin.com

Google’ın bulguları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin