Kripto piyasasını iyileştirecek gelişme: Genesis ve Gemini anlaştı!

Genesis, kredi de yaşanan kriz için daha fazla zaman istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının Kasım ayında FTX’in çöküşünün ardından Genesis, bireysel kripto komisyonculuğu Gemini’nin müşterilerinden gelen 900 milyon dolarlık fonu kilitledi. Yaklaşan bir çözüm ve hatta bir iflas başvurusuyla ilgili raporların ortasında, Genesis Aralık ayı başlarında bir tür çözümün haftalar süreceğini söyledi.

Genesis şirketi daha öncesinde günler içinde çözülmesini düşünürken bunun haftalar olarak süreceğini tahmin ediyor. Kasım ayında para çekme işlemlerini durdurmak zorunda kalan kripto para komisyonculuğu ve borç veren Genesis Global Trading’in geçici CEO’su, zorlu mali durumunu çözmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Şirket çarşamba günü müşterilere gönderdiği bir mektupta, “Mümkün olduğunca çabuk hareket etmeye kararlı olsak da, bu biraz daha zaman alacak çok karmaşık bir süreç” olduğu açıklandı.

Genesis, çözüm için zaman istedi

Kripto kredi kuruluşu Genesis, Çarşamba günü müşterilerine sorunlu borçlanma ve borç verme birimi için bir çözüm bulmak için çalışmaya devam ettiğini belirtti. Genesis’in geçici CEO’su Derar İslam, yukarıda paylaştığımız yazıyı tüm müşterilerine gönderildiğini söyledi.

Derar İslam, maliyet düşürme ve “sürüş verimliliği” içeren müşteri teklifleri için iş planlarının rafine edilmesinde ilerleme kaydedildi ve şirketin türevleri ve spot ticaret işletmelerinin tamamen faaliyete geçtiğini sözlerine ekledi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin