Game of Thrones kurgusal dünyasından, Ravencoin kripto parasına geçiş
Game of Thrones kurgusal dünyasından, Ravencoin kripto parasına geçiş

Game of Thrones kurgusal dünyasından, Ravencoin kripto parasına geçiş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler HBO TV dizisi Game of Thrones, birkaç yıldan fazla bir süredir büyük hayran kitlesi oluşturdu. Çoğu zamanların en iyi TV şovlarından biri olan Thrones Game, gerçek dünyaya o kadar yaygın bir şekilde yerleştirilmiş ki birçok insan çocuklarına serideki bazı kurgusal karakterlerin isimlerini vermeye başladı. Bu kabul, nihayetinde, Kasım 2017’de resmi bir gönderide, “varlık transferlerinin kolaylaştırılması için eşler arası bir ağ” olarak tanımlandığını belirten Ravencoin ile kripto para birimi endüstrisine girdi.

Gönderi, adı ilan ederken şu şekilde açıklama yaptı:

Westeros’un kurgusal dünyasında, kuzgunlar gerçeğin ifadelerini taşıyan haberciler olarak kullanılıyor. Ravencoin, hangi varlıkların kime ait olduğuna dair gerçek beyanları taşımak için tasarlanmış, kullanıma özel bir Blockchain’dir.

Ravencoin özellikleri ve genel kabul

Ravencoin bir Bitcoin Hard Forked varlığıdır ve güvenlik ve gizliliği Bitcoin’den daha iyi sağlamak için 16 madencilik algoritması (X16R) kullanıyor. Gönderide ayrıca daha hızlı bir blok ödül zamanı belirtiliyor ve daha iyi kullanıcı kontrolü vaat eden açık kaynak niteliğini şu şekilde vurgulanıyor:

Anahtar değişiklikler, daha hızlı bir blok ödül süresi ve tartılmış dağılım çizelgesini değil, kripto para sayısındaki bir değişikliği içerir. Ravencoin ücretsiz ve açık kaynaktır ve öncü madencilik, geliştirici tahsisi veya başka herhangi bir benzeri bir kenara koyulmadan şeffaf bir şekilde hazırlanıp çıkarılacaktır. Ravencoin, kullanıcı kontrolü, mahremiyet ve sansür direnci önceliklerini belirleme ve yargılama yetkisizliği sağlamanın yanı sıra, ihtiyaca bağlı kullanıcılar için basit isteğe bağlı ek özellikler sağlar.

Ravencoin, işlemlerin tamamen merkezileşmemiş ve mümkün olduğunca basit olmasını sağlamanın yanı sıra varlıkların gerçek sahiplerini doğrulamayı taahhüt eder. Kripto para iyi sonuçlar göstermektedir, çünkü şu anda piyasa kapitalizasyonuna göre sıralanmış ilk 50 token arasındadır. Ayrıca 218.3 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin